fredag 29. mai 2015

Fornying av gulv

Er du lei av den slitne, gule parketten? Se ekspertenes tips til fornyelse av gulvet. Slik maler du tregulv. Det krever litt forarbei men maling av gulvet er lettere enn du tror.


NYMALT: Et nymalt gulv er lyst og innbydende, og en enkelt måte å. Nytt gulv kan bli veldig fint, men gammelt kan bli enda finere!

Oppdag potensialet i det gamle gulvet ditt, og finn inspirasjonen til å bevare og fornye det du. Da blir gulvet som nytt, og man kan male gulvet i alle farger. I videoen viser vi deg hvordan du. Enten du har gammelt gulv eller nytt, så har du flere valg.


Hva gjør du med furugulv- happy homes. Maling av gulv er den rimeligste og raskeste måten å fornye gulvet på, og en super løsning for å utsette investering i helt nytt gulv. Du trenger ikke gjøre for mye. Det er også mulig å lysne gulvet med tynnet maling, men profesjonelle håndverkere anbefaler å bruke produkter som er beregnet på gulv.


Under gir vi deg våre beste tips for å få ditt gamle vinylbelegg til å se helt nytt ut igjen!

Vask gulvet godt med gulvrens eller salmiakk. Om du ønsker å fornye ditt tregulv, kan det å slipe gulvet være et godt alternativ. Her forklarer vi hvorfor.


Vi i Parketteksperten blir ofte kontaktet. NYTT GULV PÅ EN HELG. Har du sansen for «selvgjort er velgjort», er dette en jobb du fint kan fikse på egenhånd.


Du kan male både parkett, laminat og tregulv. FORNYING AV GAMLE GULV. Vi legger gulv etter ditt ønske, om det måtte være laminat eller parkettgulv. Gulvinspirasjon 9. Enkel fornyelse med farger - Byggmakker.


Alt kan fornyes og få nytt liv med kvalitetsprodukter fra Scanox. Fornying av gulv. Ikke bare får du et varig. Gerflor designer, produserer og markedsfører innovative, dekorative og bærekraftige gulv - og veggløsninger!


Morvik, Torsdag 30. Få oversikt over de ulike typer gulv du kan velge og forslag til valg ut fra bruk. TIPS: Mal over tregulvet om du ønsker å fornye kjøkkenet!

Siste finishen med de to. Stadig flere oppdager at det finnes mange muligheter til å fornye det gulvet man allerede har. Gamle gulv har en helt egen sjarm, og i mange. Har du slitt parkett eller tregulv du ønsker å fornye ? Parkettmannen tilbyr sliping og behandling av ditt tregulv.


Gratis befaring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.