fredag 26. juni 2015

Aas betong prisliste

Våre priser på belegningsstein og murprodukter i betong er i. Ta kontakt for et veldig godt tilbud. Petter Aas -Karlsen. Pallevekter opplyst i prislisten er inkl.


Scan Standard sement blandet med sand utgjør betong.

Mur og blokker finnes i flere fassonger, overflater og farger. Vi leverer murer fra kvalitetsprodusenter i midt-norge. For privatkunder med bostedsadresse i Frogn, Nesodden, Nordre Follo og Ås. Her finner dere våre gjeldende prislister og salgs- og leveringsbetingelser.


Alle priser gjelder ekskl. MVA, fritt levert vårt lager. Frakt og takløft beregnes for alle enheter av tegl og betong stein.

Arkitekt- og tegnetjenester. Fritidsbolig og tilbygg. Brekkeveien 19b. Saltak med sort betongtakstein, dobbeltkrum overflatebehandlet. Programvareutvikling. BETONGFUNDAMENT FOR NEDGRAVING. Aas -Jakobsen har drevet egenutvikling av programvare i år. NovaDesign er et dimensjoneringsprogram for bjelketverrsnitt av betong. Klikk her for gjeldende prisliste. Langemyr Gjenvinning AS har konsesjon av Fylkesmannen til å drive gjenvinning av betong. Ca 60% av avfallet som leveres til Langemyr blir.


Se prisliste for omkostninger for den enkelte bolig. Vi lager også barket ås, røff dreid konisk. Veterinærhøyskole til Ås. For øvrig finner du Ås videregå- ende skole med.

Sparklet og malt. Se gjeldende prisliste.


Toyota er tilstede i hele Europa og er totalleverandør innen trucker og lagerutstyr, som jekketraller, palletrucker, stabletrucker, plukktrucker, skyvemasttrucker. Betong øyeskrue, forboring mm.


Samarbeidspartnarar. Lev direkte fra. Stein av betong til private og offentlige uterom. Vi forhandler alle typer belegningsstein fra ASAK og AAS betong. Termotransport nasjonalt. Proffsenter Fredrikstad. Vedlegg til Transportguiden. Nabbetorpveien.


Muren vert bygd opp av betongblokker med “not og fjær” og er eit svært effektivt alternativ til andre murløysingar. Med god planlegging og godt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.