fredag 19. juni 2015

Aldersgrense båtfører

Det finnes ingen nedre aldersgrense. Bestått båtførerprøven. Reglene for å føre fritidsbåt er gitt i småbåtloven og i forskrifter til denne loven. Kravene til båtfører er avhengig av båtens størrelse og fart.


Uansett alder er kunnskapen du tilegner deg på båtførerkurs en ekstra trygghet for deg som ferdes på sjøen.

OM BÅTFØRERPRØVEN : Prøven kan avlegges fra. Det obligatoriske kravet til båtførerbevis gjelder båtførere som er født fra og med 1. Det er nødvendig med et slikt bevis for å føre fritidsbåter.


Og når farten øker, må båtføreren håndtere utfordringer som krever en annen type kunnskap og. Som båtfører må du forholde deg til en rekke lover og regler.


Størrelsen på båten og alder på båtføreren bestemmer hvilket. Full forvirring rundt båtfører -reglene. Må en voksen være ombord når poden.

Eller er det ingen aldersgrense? Ikke alle foreldre kan reglene for yngre båtførere. Båt og maritimt. Sjøfartsdirektoratet alle, uansett alder, om å ta båtførerprøven dersom de skal føre fritidsbåt.


Men en fersk båtfører bør være ekstra påpasselige, slik at de ikke tar seg vann over. I Norge finnes det ingen aldersgrense for å kjøre båt, så lenge den ikke er.


Slik er reglene for båtkjøring uten båtførerprøven. Politiet patruljerer også ute på havet i sommer, ikke kun gatelangs. De passer på at fartsgrenser. Direktoratet ønsker også års aldersgrense for dem som skal få et.


Ta med gyldig legitimasjon. Svenskene har i motsetting til Norge, ikke hatt noen krav om alder eller båtførerprøve. Politiet er lei av unge båtførere som raser av gårde på sjøen i alt for.


En års nedre aldersgrense for å kjøre motorbåt er OK, det samme er. Dessuten må vi huske på at dette er unge og uerfarne båtførere. Vil ikke ha aldersgrense.

Redningsselskapet vil avskaffe aldersgrensen, og innføre obligatorisk båtførerprøve for alle som skal kjøre båt. Jeg har ikke båtførerprøven og lurer på hvor stor båt jeg har lov til å kjøre.


Disse båtførerne må ha bestått båtførerprøven og ha anskaffet seg båtførerbevis innen 1. Jeg bor på Østlandet, og har bare sett politibåt en gang. Da var foreldrene mine med i. Krav til bevis gjelder båtførere som er født etter 1. Nedre aldersgrense for å ta båtførerprøven er år, men først når.


Aldersgrensen for redningsmenn er år, og den er absolutt. Han fikk tilbud om å være båtfører på en nyinnkjøpt ambulansebåt, og ble lokket med videre. Lavere aldersgrense kan fastsettes til 6 6 eller år. Prisen inkluderer enkel bespisning med en.


Kveldens arrangement har 18års aldersgrense fra kl 22. Registrering og aldersgrense. Voksen ( alder og over) NOK 695. Barn ( alder og under) NOK 495.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.