tirsdag 16. juni 2015

Gammelt vindu med speil

Gammelt vindu fra hytte med spil i hver rute. Speil lagd av gammelt vindu. Du må være logget inn for å se profilen. Svarer vanligvis innen en halvtime.


Det finnes nemlig utrolig mye fint du kan lage av gamle vinduer – både med og uten glass. Kan brukes til så mangt, sett inn speilglass, så har du et pent speil, treverket er grønleg farge.

Følg disse retningslinjene for å konvertere et gammelt vindu til et vakkert speil. Et gammelt vindu kan bli til en bilderamme, enten for kunst, eller kanskje tiden har kommet for å. Her viser vi deg noen måter du kan bruke speil på i hjemmet. Denne Pinnen ble oppdaget av Renee Dekker. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest.


Du kan også lage ditt helt egne speil med et gammelt vindu. Bytt ut glassene med speil, og vipps du har et flott speil til gangen eller til. Jeg fikk det for meg her om dagen at jeg skulle ta et gammelt vindu jeg fant og pusse dette ned for så og sette inn speiglass istede for vanlig.


Utrolig speil i en enorm vindusramme.

Et lite skap laget av treplater og et gammelt vindu. Keyboard Shortcuts. I fjord sommer satt jeg speil i et gammelt vindu. Var i fjøset til svigers og rotet, og der sto det jo flere gamle vinduer.


Og Silje kunne bare forsyne. Jeg har sett flere gamle vinduer som har blitt gjort om til speil, og det synes jeg er veldig stilig. Er det noen som vet hvem som selger sånt.


Bytt glasset i et gammelt vindu med et speil for å gi det en ny bruk og skape noe fantastisk for ditt rom. Produsenter kopierer ofte vindusrammens speilutseende. Bytte vinduer uten å miste husets sjarm? Hos oss får du nye, topp moderne vinduer med likt utseende som de gamle.


Ferding montert av fagfolk. Gamle vinduer er ikke særlig praktisk å ha på huset om de trekker eller er ødelagte, men om du skifter dem ut med nye.


Satt inn speil i gammelt vindu i dag ✨. En gammel vinduet trenger ikke å være søppel. Eldre stil vinduer som regel innebære en massiv treramme, delt inn i seksjoner for ruter. Fin skjærgårdsstemning formidlet gjennom gammelt, sjarmerende vindu med.


Dette var helt nydelig, flott med alle farvene som speilet seg i det gamle vinduet.

For mange år siden kjøpte jeg et gammelt vindu med speil istedet for glass. Leverer og monterer dører, vinduer, skyvedører i vedlikeholdsfri PVC. Franske balkonger. Glass over kjøkkenbenk.


Har enkle glass, speil, laminert. Vi bygger hus etter gammelt utseende som aldri før, og Herregådsvinduet. Og er glassene blitt knust, kan man sette inn speil, og ta vare på den fine.


Da kan du velge en type restaureringsglass som ser gammelt ut. Figuren viser ytterdør og balkongdør med heltre speil, eller MDF utvendig som. Velg blant hundrevis av motiver eller lag ett fototapet av ditt eget bilde. Gratis frakt og tapetlim inkludert.


Dør skulle brukes på hems i gammelt tømmerhus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.