torsdag 25. juni 2015

Modulbygg kontor

Modulbygg kontor

Enten du bare trenger kontorer i anleggsfasen eller om du har behov for mer permanente løsninger tilbyr Malthus Uniteam modulbygg som passer for. Kontor - og næringsbygg i moduler leveres nøkkelferdig fra BNS.


Vi samarbeider med en rekke. Kontorlokaler, leilighetsbygg, skoler, sykehus og hotell er bare noen eksempler på bygg som egner seg godt til moduler. Et kontor er ikke lenger bare et kontor – nye tider krever moderne løsninger. Modulbygg er som lego for voksne.


Med våre kontormoduler. Vi er løsningsorienterte og. Det modulære kontorbygget til bedriften din blir bygget i én til tre etasjer. Du kan også velge å ha.


Der har Expandia leid ut 6kvm kontorareal i moduler. De skal brukes under to år mens eksisterende bygg rehabiliteres. Arbeidsmiljøet i disse lokalene er helt.


Din partner i midlertidige løsninger! Stord Innkvartering AS er spesialisert leverandør av modulbygg, og tilbyr et bredt utvalg innen bolig, kontor - og. Skal du renovere kontoret ditt og trenger midlertidig kontorløsninger?


Vi har effektive, raske og smidige modulbygg som kan brukes til midlertidige kontorer. I Bergen står verdens høyeste trehus bygget av moduler.


Og huset har naturligvis fått navnet "Treet". Foto: Utlån fra BOB. BYGG: Problemet med. Se bilder og tegninger. Autosenteret på Vikhammer trengte ekstra kontor samt kundemottak. Da ble løsningen modul med kontoret og glassmodul som ga en. Våre high-end mobile bolig- og kontorløsninger er designet for å tåle vær og vind og røft bruk - år etter år. Bygget rommer bl. Uten at det går på bekostning av. Skolebygg er hele tiden i utvikling.


Det er i kontrakten opsjon på demontering og flytting av. Temporent tilbyr midlertidig lokalutleie i modulbygg for kontor, skoler og barnehager. Mork Agentur AS leverer bolig, kontor - og sanitærmoduler med nærmest ubegrenset bruksområde.


Modulbygg kontor

La oss ganske enkelt kalle det fremtidens bygging. Hibas tilbyr utleie av flyttbare bygg til skoler, barnehager, kontorer, sykehus og andre større bygg. Vi kan også leie ut mindre brakker.


Riving-og nybygg av. Vi leverer moderne modulbygg og brakker for salg og utleie. Her kan du få den perfekte hagestuen, gjestehuset, kontor eller. Universitetssykehuset Nord-Norge HF (UNN).


Modulbygg kontor

Adapteo leverer moduler til skoler, barnehager, kontorer, omsorgsboliger og mye mer. Boliger, hoteller og kontorer er velegnet for modulbygging i tre.


Våtrom leveres ofte som moduler selv om resten av bygget settes sammen av elementer eller. Wexus er en produsent og leverandør av modul bygg til de fleste industrielle segmenter. Specielt har vi bygget mange kontorer til alskens slags virksomheder.


Vælger du en kontorpavillon bygget i vores Kvantumsystem, garanterer vi et kontor, der. Når stiftelsesadministrasjonen flytter over i modulbygg og åpent kontorlandskap i Hartvig Halvorsens vei 6A- er det for å gi plass til. Borbas produserer forskjellige typer brakker, kontorbrakker og modulbygg.


CSI satser nå for fullt på modulære bygg, i første rekke hybelbygg, leilighetsbygg, kontorbygg og hotellbygg gjennom etableringen av selskapet. Teknologien gjør dette husvalget blant de.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.