torsdag 4. juni 2015

Nye fliser oppå gamle

Nye varmekabler kan i såfall legges direkte oppå de gamle flisene. Fjern løse fliser. Det vil det også ha en betydning å kunne dokumentere den dagen.


Dropp det besværlige og tidkrevende arbeidet med nedriving, oppussing av vegger osv. Før du legger nye fliser oppå de gamle.


Nye fliser oppå gamle

Sett bare de nye flisene oppå de gamle ! Du har kanskje hørt om « flis på flis ». I noen tilfeller er det nemlig mulig å legge nye fliser oppå de gamle – og. De kan legges rett på de gamle flisene med nye fliser over.


Nye fliser oppå gamle

Eller er det mulig å fjerne gamle fliser ut å rive opp hele underlaget? Hadde egentlig tenkt å legge nye fliser oppå de gamle, men innså. Deretter kan man spraye på membran og legge nytt. Jeg vet ikke om det er menbran i bak de gamle flisene.


Er det noen eksperter som kan gi. Unngå å fjerne gamle fliser som ikke lenger er estetisk fine, er skadet eller ikke lenger moteriktig. Lim nye fliser utenpå de gamle.


Gamle fliser ble fjernet av vegger, nye satt på. På gulvet ble nye fliser limt oppå gamle. Det gamle dusjkabinettet ble byttet ut med et nytt.


Flis på flis kan være en god løsning om det først og fremst er fargene på badet eller utseende du er lei av. Legg nye fliser oppå de gamle. Skal du fornye badet uten å ta en stor kostnad kan flis på flis være et rimelig alternativ. Det er det nye baderommet til Vegard og Anette et strålende bevis på.


En fingernem person klarer å legge. Kan håndverkeren legge nye fliser oppå de gamle, og kan det likevel bli godkjent i henhold til ny våtromsnorm? Karlsen svarer: - Flis på flis. Avhengig av høyder og plass er det for eksempel fullt mulig å legge nye fliser oppå gamle fliser.



Og om det av estetiske, praktiske eller. Jeg har et bad som er år gammelt, med fliser på gulvet. Ved en toppmembran legges nye fliser ovenpå.


De gamle flisene skal fjernes, legges inn varmekabler og legge nye fliser. Her trengs det trolig mm reflektor matter oppå sponplatene som er der nå, deretter. Da får du et «nytt» bad på en forholdsvis rimelig måte. Burde vi fjerne disse varmekablene og legge i nye ? Vi har tenkt til å legge nye fliser på gulv på baderom.


Det kan føles som et helt uoverskuelig arbeid å skulle rive ned fliser for så å sette opp nye. Er du blant de mange som har trukket det korteste. I stedet for å fjerne de gamle flisene, ble nye fliser bare lagt utenpå.


Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.