tirsdag 14. juli 2015

Alu dør

Vinduer og dører i aluminium kan leveres. Vi produserer vinduer og dører i ALUPROF høyeste kvalitet profilsystem. Det gjør at døren blir svært værbestandig og dermed hardfør overfor vind og vær.


La døren være et smykke på bygget, som skaper et godt førsteinntrykk. Varmeisolerende og stilig dør. Det skal være klasse over den nye ytterdøren din.

Den skal passe til stilen på huset, den skal være representativ og være et bevis. Det kommer helt an på din smak og boligtype. På denne siden kan du lese mye mer om fordelene ved å velge. Produsert på bestilling etter spesialmål.


Stor designfrihet og flere ulike varianter. Kan integreres i våre. Vi tilbyr solide aluminiumsdører og vinduer for utvendig og innvendig bruk dimensjonert for høye belastninger.


Utvalget består av innerdører.

En perfekt aluminiumsdør består av karm, ramme og dørfylling som passer sammen. Du kan velge mellom alt fra elokserte overflater RAL- og metallic-lakker til. Aluminiums dører. Dørfyllingen bygges inn rammen og gjelder som det viktigste designelementet.


Forskjellige former og farger bidrar til å gi ditt inngangsparti et personlig design. Hvis du vil ha en dør som skal se stor og elegant ut på både utsiden og innsiden, anbefaler vi en fylling som overlapper rammen på begge sider.


Ved lakkering benyttes Corrocoats Powdercoating med lakktykkelse ca. Hvis du ønsker en dør som skal se stor og elegant ut, kan du velge en fylling som overlapper rammen på begge sider. Da vil begge dørsidene, det vil si både.


Balkongdør 1-fløyet - tre med alu -bekledning. Natre heve-skyvedøren er en moderne vindusdør av høy kvalitet. Systemet passer utmerket til eksteriøre. Den åpner ikke bare opp, men setter også sitt preg på bygget.


Den har minst ett skyvbart og ett. Sandnes kommune. Skyvedør i aluminium fra Nordan. Priseksemper B200xH21 hvitmalt. Leveres med SAPA aluminiumsprofilprofil.

Dine fordeler: Våre PVC vinduer laget av tyske produsenten ALUPLAST. Dørene bygger på en mm dyp profil som sikrer stabil. Dører til de fleste bruksområder kan tilbys, og det er et utvalg av designmuligheter og arkitektoniske løsninger.


Energieffektive løsninger og sikkerhetskrav kan. BRANNDØRER I ALU. Isolert og uisolert. Vi har et bredt utvalg av vinduer til hus, hytte og garasje på lager. Se utvalget her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.