onsdag 22. juli 2015

Bytte sikringsskap selv

El-arbeidet du kan gjøre selv. Med nytt sikringsskap, nye ledningsstrekk og nye stikkontakter kan prisen raskt komme opp i 100. Du kan faktisk gjøre noe selv uten at det er ulovlig. En bekjent av meg fikk nylig byttet ut det gamle Nebb sikringsskapet til.


Før eller siden må det aller meste i boligen repareres eller byttes ut. Selv om du har et nyere sikringsskap hvor alt er i tipp topp stan er det. Disse er selvtestende, samt beskytter og overvåker hele det elektriske.


I forbindelse med nytt sikringsskap har jeg noen spørsmål. DLE til å gjøre elarbeidet selv. Hvordan har dere andre gjort det når dere har byttet sikringsskap ? Nytt skap eller ny innmat? Selv om sikringene dine er gamle trenger man nødvendigvis ikke å bytte selve sikringsskapet.


El-Kontakten AS kommer gjerne med tips. Et moderne sikringsskap har jordfeilmodul og automatiske sikringer, der de.


Blant annet kan du selv skifte deksel på brytere, stikkontakter og koblingsbokser. Skal du derimot. Unntak er elektrisk materiell som forbruker selv har lov til å montere, noe som for. I hovedsak handler dette om å bytte deksler, kobling av lampettledninger.


Bytte sikringsskap selv

Vil du bytte innmat i eksisterende sikringsskap eller ha fastpris på. Plassering av sikringsskap. Antar alt fra ledninger til kontakter, til sikringsskap må byttes. Det skal også være.


Og nei, du kan ikke kjøpe materiellet selv og bare betale timeprisen til. Hvis du ikke er sikker på om sikringsskapet ditt er modent for utskiftning eller ikke. Har du et eldre sikringsskap, anbefales det derfor å bytte til et nytt sikringsskap.


Som huseier kan du selv foreta en overordnet sjekk av stikkontakter, brytere. Selv om du mangler fagbrev som elektriker, er det smart å ta en titt i sikringsskapet. Ser det gammelt ut? Vil det elektriske anlegget tåle ditt.


Vi i Lysglimt Elektro kommer gjerne. Sikringsskapet er hjertet og hjernen i boligen din.


Bytte sikringsskap selv

Bytte sikringsskap ? Ikke gå kun etter pris, for det kan ofte lede til at du gjør deg selv en bjørnetjeneste. Vi leverer og installerer sikringsskap og fordelingsanlegg. Skifte deksel på brytere, stikkontakter og koblingsbokser.


Montere og skifte varmeovner hvis de har bevegelig ledning og støpsel. Koble til eller skifte topolede. Arbeid i sikringsskap. Når du skal oppgradere sikringsskapet, må jobben.


Bytte sikringsskap selv

Vi i Sønnico har som filosofi at å bytte sikringsskap ikke skal være dyrere enn høyst. I tillegg til grunnpakken så kan du selv velge å oppgradere sikringsskapet.


Folk kan selv gjøre en egenkontroll av det elektriske anlegget sitt. Behov for en elektriker til oppgradering av sikringsskapet, eller kanskje spotlys i. Mange faller for. Har du et gammelt sikringsskap som dette er det overmodent for å byttes.


Du må bare være klar over hva du faktisk kan gjøre selv og hva du burde. Bevegelige ledninger.


De siste årene har vi hatt en bratt kurve når det gjelder anskaffelser av alt fra avanserte kaffemaskiner og mikrobølgeovner til oppvaskmaskin og andre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.