fredag 10. juli 2015

Dører fra litauen

Litauen : Bla gjennom potensielle tilbydere i dører og vinduer bransjen på Europages, en verdensomspennende B2B innkjøpsplattform. Vidt åpne dører til Europa, men uten utenlandsk kapital, vitner om vår uavhengighet, nyskapning og upåklagelige kvalitet. Just want to thank you for excellent service, always a quick answer and very nice windows Everything went fine in due time, and both windows are safe in.


Alt salg fra denne fabrikken har vi enerett på i Norge. Litauen, og vi har jobbet med samme fabrikk i alle år. Alle vinduer og dører vi leverer blir bestilt på mål.


Jeg har bestillt meg vinduer fra Litauen nylig, og de kommer sannsynligvis i måneds skifte, jeg har da bestillt toppsving vinduer i tre med U. Vårt Oslokontor holder til i trivelige lokaler i Johannes Bruns Gate på Bislet. EKO Vinduer og Dører AS har sin forhandlersalgsavdeling i Vilnius, Litauen. Vi er det første firmaet i Litauen som produserer 92mm tykke vinduer etter europeisk standard.


Grunnet være eksepsjonelle tekniske løsninger holder disse. Fordi dine dører av tre er produsert kun for deg, vil designet og målene være. Tre er en litauisk tradisjon, så det er ikke rart at de tidligere regjerte trehusene. Grand vinduer AS tilbyr vinduer og dører til eneboliger, hytter, industribygg og haller, direkte til private.


Dører fra litauen

Vi importerer mange av sine produkter fra Litauen. En mørkegrønn bygning med eføy på veggene, sort dør og hvite vinduer.


Det vil si at den relativt rimelige døren fra Polen eller Litauen mest sannsynlig har et. TELEMARKS VINDU selger og monterer vinduer og dører laget av kjente produsenter i Litauen. I Litauen er utadvendende trevinduer også kjent fra begynnelsen, og finnes i historiske bygninger. Slike vinduer bruker.


Eksterne dører består av limtre av furu, en glasspakning og en isolasjonsplate. Vi lager innerdører fra limtre av furu, glasspakninger og. Firma «JONAS VINDUER» hovedkontoret ligger i Kaunas, Litauen. Schüco vinduer, dører, sammenleggbare systemer, skyve-systemer, aluminium fasader.


Vi handler hovedsakelig med firma fra Litauen som har lang kompetanse og erfaring. Vår produktdokumentasjon, monteringsanvisninger og FDV leveres selvfølgelig på.


Vinduene og dørene dine er laget av en kilde for å sikre sømløs. UAB „ Nordfenster“ markedsfører sine produkter i Litauen og eksporterer til. Kvalittets tre og pvc vinduer og dører fra Litauen fra FINN.


Kart og flyfoto. Med foldedører inviterer man hele uterommet inn, og dørene tar opp svært liten plass når.


Dører fra litauen

Velg mellom et stort utvalg av utførelser, fra antall åpningsbare seksjoner til en dør med eller uten fast inngangsramme. JSC “WINDEX” er fullt spesialisert, innovativt, drevet av. UPVC) vinduer og dører i Litauen.


MAN dører fra Litauen : tilbu se annonser for nye og brukte MAN dører til salgs fra Litauen — Autoline Norge. Massivtre dører, trapper og fasader etter individuelle ordrer. De eksporterer ca 95%.


Dører fra litauen

PVC VINDUER OG DØRER. Venta Windows er et norskeid selskap basert i Litauen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.