tirsdag 28. juli 2015

Entreprenør bergen

De har ansatte, holder til i Bergen og tilbyr sine tjenester i hele Hordaland. Nybygg, Totalrenovering eller Vedlikehold i Hordaland?


Constructa er en stor lokal entreprenør i Bergen - og Hordalands- regionen med bred og vel fundamentert kompetanse på krevende prosjekter, og en. Finn dyktige entreprenører i. Vi stiller som totalentreprenør til alle prosjekter i Bergen !

Ny nettside kommer snart! Vi utfører alt innen grunn og betongarbeider – Solid aktør i Bergen og omegn. Arkitekt: Link arkitektur. Statsminister Erna Solberg åpnet i dag Universitetsmuseet i Bergen etter at Statsbygg har.


Reparatør, Betongarbeider, Ingeniørgeolog og mer! Vi er et erfarent byggefirma med solid kompetanse.


Våre dyktige tømrere leverer tjenester innen nybygg, tilbygg, rehabilitering, takarbeid m. Gravdalgruppa er ein betydeleg aktør som entreprenør til både offentleg sektor og private byggherrar.

Vi har lang erfaring med bygging av. Vi er en komplett Bygg og anleggs- entreprenør fra A til Å. Aksjetype: Ordinære aksjer. Kilde: Skatteetaten. Entreprenør Bergen.


Vi søker deg med følgende egenskaper: - Stor arbeidsvilje. Besøksadresse, Hardangervegen 7 Nesttun. Anbudstorget hjelper deg å hente tilbud fra flere samtidig. Trenger du en Byggmester i Bergen med høy kompetanse og dyktige medarbeidere, tar du kontakt med AOG.


Vi holder til i Hardangerveien ikke langt fra Nesttun. Alt innen betongarbeid. Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide. Startsiden for jobb og.


Framtidsbygg AS er ein totalentreprenør med kontor i Conrad Mohrs veg. Vi tek på oss oppdrag i Bergen og omlan for private og profesjonelle. Vårt fokus ligg i at.

Etat for utbygging har laget en oppdatert oversikt over planlagte anskaffelser fra entreprenørene. Fra industri og næringsbygg til enkel betongkonstruksjon i privatbolig.


Din entreprenør i Bergen. Med vår lange erfaring vet vi at kvalitet er viktig i vårt arbeid. Med nøyaktighet og et blikk for. UTFØRER SMÅ OG STORE. PRIVATE OG OFFENTLEGE MARKNADEN. ENTREPRENØROPPDRAG PÅ DEN.


BMO av landets største aktører innen rehabilitering av bruer, kaianlegg, damanlegg og andre betong- og stålkonstruksjoner. Hvorfor velge oss?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.