fredag 17. juli 2015

Parkettsliperi

Vi er klare for ditt oppdrag, alle. Vi hjelper deg med sliping og behandling av gulv. Vi behandler gulv for offentlige institusjoner, bedrifter og private. PARKETTSLIPEREN KAN MER ENN Å SLIPE. BRENNEMERKER, HAKK OG DELLAMINERING ETTER VANNSKADE ER BARE NOEN AV BEHOVENE FOR Å.

Sandnes parkettsliperi har faste priser slik at du slipper ubehagelige overraskelser. Som kunde vil du få et tilbud som ikke vil endre seg. Ring oss for gratis. Har du en jobb du skal ha gjort?


Legg jobben ut på anbud og bli kontaktet av fagfolk med rett kompetanse. Med over års erfaring garanterer vi profesjonelt utført arbei kort leveringsti til konkurransedyktig pris.


Vi tilbyr gratis vurdering og uforpliktende pristilbud på.

Fredriksta Moss, Sarpsborg, Halden. Fantastisk utvalg og utrolige priser. Rask og rimelig levering. Parketteksperten leverer gulv til hele landet.


For andre år på rad er vår håndverksavdeling blitt kåret til Gasellebedrift av Dagens Næringsliv! Ta kontakt for en uforpliktende prat om ditt. Thomas Svensen trives godt på gulvet. Han er tredje generasjon i familiebedriften, som la sine første gulv på 60-tallet.


Hjertet dunker for både bedriften og den. Få en gratis befaring. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og.


Vår fremste målsetting er: Ansvar, kvalitet og fornøyde kunder. Strykerveien 22B. Do you own this website? Gulvene utsettes daglig for slitasje.

Sliping av tregulv må utføres i flere omganger hvor valg av korning på slipepapir og erfaring er avgjørende for gulvets levetid samt den endelige finish. Anbefales på det varmeste. Siempre los cambios traen algo positivos. Gulvlegging og Tapetsering, Gulvsliping og -Etterbehandling.


Kontaktperson: Karl Johan. Velkommen til Rosenborg parkettsliperi. Vår nettside er for øyeblikket under ombygning. Vi sliper alle typer gulv, leier ut profesjonelle maskiner med grundig opplæring og selger rimelig lakk, lut og olje.


Norges eldste gulvsliperi. Førsteklasses kvalitet. Vi garanterer et 100%. Antall ansatte, Fra til Ansatte. Jeg har et konstant fokus på å bli mer effektiv, følge. På utkikk etter nytt gulv?


Med over 4gulvprøver utstilt er vi sikre på at alle kan finne drømmegulvet. Dette har gitt oss lang og god erfaring innen gulvfaget. Vi har dyktige Håndverkere innen snekker og i gulvbransjen. Daglig leder er Lars Dahlin.


Lønn daglig leder, 538.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.