fredag 7. august 2015

Aluminiumsprofiler til rekkverk

Med Aluflex Softline aluminium rekkverk får du en enkel og rask innfesting av rekkverksfyllingen. Et tidsriktig og moderne aluminium rekkverk for enkel montering. Siden du med aluminium slipper å bekymre deg for rust eller råteproblemer får du i praksis et tilnærmet vedlikeholdsfritt rekkverk. Det fremstår derfor som det.


Om man velger en overligger i aluminium, eller avstår fra overligger, så blir rekkverket i prinsipp vedlikeholdsfritt.

Det kreves ikke mer vedlikehold enn å rengjøre. Vårt rekkverk er tilgjengelig i et bredt spekter av tradisjonelt og moderne design, laget av en aluminiumslegering med lang levetid og profiler med anti-korrosjon. SG Railing utvikler, designer og produserer egne komplette løsninger i glass og aluminium.


Pulverlakkerte profiler kan ikke lakkeres. Aluminium rekkverk - Pris gjelder per løpemeter med klart laminert glass. IdeAl - gjerdesystem i aluminium Smart gjerdesystem med mange bruksområder: ideAL gjerder og skjerming består av et fleksibelt modulsystem av.


REKKVERK SPILER.

Du kan velge mellom flere ulike typer fyllinger: stående spiler, perforerte plater, glass i klips eller glass i skinner. Alle våre rekkverk er i aluminium kvalitet Rør eller Flat Vi fører kvalitets aluminiumrekkverk og med glass, rør eller wire for innendørs og utendørs bruk.


Vi har løsninger som. Modulrekkverk, aluminium. Hele rekkverket er produsert av Ø mm aluminiumsrør, noe. Giga glassrekkverk i toppmontert bunnskinne av aluminium – 152mm glass.


Våre stolpefrie rekkverk passer for deg som ønsker fri. Rekkverket egner seg. Produserer balkonger, rekkverk, avskjerming og skillevegger. Leveres i aluminiumsprofiler.


Vi kan også levere balkong og oppheng i galvanisert stål. Et norsprodusert rekkverk med fleksible løsninger til en gunstig pris! Bilde mangler Vi fører kvalitets rekkverk og gelender i aluminium med eller uten glass for.


Alu rekkverk type IVAR, liggende spiler i pulverlakkert aluminium, montert etter gjeldende krav. Glassrekkverk i aluminium.

Håndløper – til eksisterende rekkverk. Det eneste du behøver å gjøre er å vaske over. Systemet består av solide profiler i pulverlakkert aluminium samt 2-lags herdet laminert sikkerhetsglass, som gir et stabilt og sikkert rekkverk. Små investeringer kan gi et løft til både fritidsbolig, eneboliger og leiligheter.


Stilrent glassrekkverk i beste kvalitet til din balkong eller altan. Produsert i vedlikeholdsfritt anodisert aluminium slik at det skal tåle ett hardt utsatt nordisk klima. Med håndrekke i aluminium eller tre. Stolper: 70×mm med topper som.


Denne typen er konstruert for å sidemontere et rekkverk på en trapp. Vi tar selfølgelig alt ansvar fra oppmåling, prosjektering og montering, slik at du kan ha fokus på andre ting. Sprosserekkverk i aluminiumsprofiler og valgfri farge.


Prosjekt Heimdal Atrium fra Trym. Spilerekkverk med perforerte plat…er. Alu-railing rekkverksystem i aluminium - enklere kan det ikke gjøres. KjøpKjøpForhåndsvis.


Vedlikeholdsvennlig rekkverk i matt hvitlakkert aluminium. Topp montert rekkverk. Total lengde XX meter. Natureloksert aluminium. Klart laminert. Produksjon og montasje utføres enkelt uten sveising, kun kapping og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.