mandag 24. august 2015

Aluminum rekkverk

Matt hvitlakkert rekkverk i aluminium. Braketter og stolper kjøpes separat. Aluminiums rekkverk. Montal – en komplett systemleverandør. Glassrekkverk i aluminium.

Små investeringer kan gi et løft til både fritidsbolig, eneboliger og leiligheter. ABAS produserer og leverer aluminiums rekkverk av forskjellige typer. Stolpestørrelse tilpasses belastningskrav.


I tillegg til std industri- rekkverk med håndleder. Velg mellom glass festet i trestolper, aluminium, rustfritt eller stolpefritt. Vi har en egen nettside der vi. Nye verktøy til.

Alt innen rekkverk som glassrekkverk, altanrekkverk, balkongrekkverk, trapperekkverk og. Komponentene til rekkverket finnes i rustfritt stål og aluminium. Weland produserer ulike typer rekkverk i både stål og aluminium.


Systemet består av solide profiler i pulverlakkert aluminium samt 2-lags herdet laminert sikkerhetsglass, som gir et stabilt og sikkert rekkverk. Rekkverkstypene har mange bruksområder som for eks.


SG Railing utvikler, designer og produserer egne komplette løsninger i glass og aluminium. Alle våre rekkverk er i aluminium kvalitet Rør eller Flat Vi fører kvalitets aluminiumrekkverk og med glass, rør eller wire for innendørs og utendørs bruk. Tilbud med en gang! Vårt rekkverk er tilgjengelig i et bredt spekter av tradisjonelt og moderne design, laget av en aluminiumslegering med lang levetid og profiler med anti-korrosjon.


Et norsprodusert rekkverk med fleksible løsninger til en gunstig pris! Produktbeskrivelse. Bilde mangler Vi fører kvalitets rekkverk og gelender i aluminium med eller uten glass for.


Våre stolpefrie rekkverk passer for deg som ønsker fri panoramautsikt, uten irriterende sjenanse, og et eksklusivt utseende det er vanskelig å finne maken til på. Generisk aluminiumsrekkverk i Revit, Autocad- og IFC-formater.


BIM-objektet er utviklet med GDO-BIM-standarden.

Du kan også velge mellom klart, frostet, gråtonet, eller. Vi tilbyr innrammede og rammeløse balkong og terrasse innglassingssystemene som forbedrer. Vi leverer rekkverk i aluminium, tilpasset dine ønsker og behov. Elegante rekkverk til en gunstig pris!


Metallrekkverk er ofte lagd i aluminium, siden dette er et relativt billig materiale. Rustfritt stål er også et populært valg, da det trolig er blant de som krever minst.


Dobbelt rekkverk i aluminium, lengde m. Leveres med innebygd skråstive, som styrker rekkverket, samt bidrar med å stive av stillaset. Vårt hovedfokus er et egenutviklet rekkverk til altaner og terrasser i aluminium og glass. Festo Montasje AS Leverer og monterer stolpefrie, aluminium og rustfrie rekkverk fra annerkjente leverandører i høy kvalitet.


Side montert rekkverk. Total lengde XX meter. Klart laminert. Natureloksert aluminium.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.