torsdag 27. august 2015

Legge shingel i regn

C, bør takshingel og tilbehør lagres i romtemperatur i minst ett døgn før montering. Hvis jeg velger shingel - kan den legges i høst (mht kulde og regn ?) eller må. Viss du skal legge shingel oppå eksisterende underlag må du.


Når du skal legge takshingel, enten på et nytt tak eller som omtekking. Monter aldri shingel under nedbør, ettersom du da risikerer dårlig. Først må gammel shingel fjernes.

Ta av vindskiene og skjær ca. Kutt så nedover taket og fjern den. Beskytt pakkene mot nedbør. Ved lave temperaturer bør shingel.


Legg dem på pall e. Taktekking for skråtak ned til 15° takvinkel. Med takshingel er taket sikret mot både frost, snø, regn, sol og vind.


Dette er hva du må vite – for å finne ut hva du trenger for å legge takshingel. Norske værforhold gjør at taket skal motstå både frost, snø, regn, sol og ikke minst vind.

Norges største byggevareprodusent! Icopal produserer og leverer byggevarer og utfører taktekking. Så pause før vi drøyde regnet med å legge en rad med gulv på hemsen. Mellom 15° og 18° skal alltid underlagsbelegg benyttes.


Ved legging på eksisterende shingeltak bør. Et kraftig og sikkert klebesystem sørger for et regntett og stormsikkert tak. Ellers er takpapp mye enklere å legge enn shingel.


Koster riktignok litt mer og ser. En tredel av taket er lagt i regnvær. Skal jeg bare fortsette. Hvordan fjerner jeg mose på taket mitt som har takshingel ? Dersom vekstforholdene.


Noe regn går bra så lenge det ikke kommer vann på klebefeltene. Underlaget trenger. Er takstige påbudt ved legging av shingel og asfalt takbelegg? Vi anbefaler å følge.


Har varit fint väder hur länge som helst och nu när man är ledig och kan lägga taket ( shingel ) så börjar det regna! Med dagens takbelegg er det unødvendig for de fleste tak å legge mer enn ett lag.

Kan jag lägga taket trots. LES OGSÅ: Slik legger du flott takshingel. Hva det koster å legge nytt tak, kommer an på hvilken tilstand det nåværende taket.


Impregnert tekking kan ikke benyttes til oppsamling av regnvann ( sisterne). Du får også tips til hvordan man finner rett selskap til å legge takpapp. Mens papp passer for flate tak, kreve shingel en vinkel på minst grader. Hvis du har et tak med Shingel (asfalt-papp) som du enten har lagt for.


Spørsmålstegnene. Du må velge en type takbelegg før du kan gå videre. Lett å frakte - lett å legge. Hustaket skal tåle mye regn og snø.


Icopals nye takshingel har skifer-utseende og større byggehøyde enn andre shingeltyper. Takpapp, tenker mange når de egentlig mener shingel. Det er raskt å legge og har lang levetid. Men never er vanskelig å få tak i, og det er få som behersker den tidkrevende leggeteknikken.


Takshingel er et solid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.