fredag 21. august 2015

Sikkerhetsdør våpenrom

Har kommet i den heldige situasjonen at jeg ender opp med en 8kvm bod i nyhuset som har armert betong i tak, vegger og gulv. Ville jo vært for. Norfo leverer sikkerhetsdører fra RCtil RCiht.


Sikkerhetsdør våpenrom

RCer den laveste sikkerhetsklassen vi fører i vårt sortiment, og er et trinn over våre standard. RCgjør at døren oppfylder de krav som normalt stilles til våpenrom.


Franz Jäger sikkerhetsdører klassfisert EN 1143-Grade I. Godkjent for bruk i våpenrom. Meget kraftig sikkerhetsdør beregnet til sikkerhetsrom, helvdør, våpenrom. Produsert etter norm EN 11- 1. Noe som er kravsnormen hva angår ovennevnte. RC3), våpenrom (RC4), i offentlige bygg og.


Sikkerhetsdør våpenrom

Våpenrom forhåndsgodkjent av politiet kan benyttes i stedet for sikkerhetsskap. FG-godkjent innbruddsalarm koblet til alarmsentral.


Husk derfor å dobbeltsjekke hvilken klasse ditt våpenrom trenger. Muller sikkerhetsdører er beregnet til sikkerhetsrom, hvelv og våpenrom. Det er den siste.


Service av sikkerhetsdører, innbrudd-forsterkede dører, ståldører o. Muller sikkerhetsdører er beregnet til sikkerhetsrom, hvelv og våpenrom. Sikkerhetsdør, eller hvelvdør, er for deg som vil ha et helt rom som er sikret.


Norfo BGA-50Ser vår sterkeste sikkerhetsdør og er egnet for lokaler med ekstra. Her er en link til en sikkerhetsdør til våpenrom og ett utklipp.


På en sikkerhetsdør i RC(Resistence Class 3) gjennomføres praktiske innbruddstester og angrep med blant. RC), våpenrom (RC4), i offentlige bygg og.


Sikkerhetsdør våpenrom

Er denne godkjent som dør til våpenrom etter Norsk Standard NS 317 1. Ytterdør Bettina Diplomat Hvit (62072500) Byggmax.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.