mandag 28. september 2015

Alu vinduer og døre

Alu dører og alu vinduer til din bolig? Det kommer helt an på din smak og boligtype. De vanligste materialene er tre, aluminium eller en kombinasjon av disse i form av aluminiumbekledde trevinduer.


I den senere tiden har i tillegg PVC seilt opp. Brannklassifisert vindu. Unike sammensetninger. Vi produserer vinduer og dører i ALUPROF høyeste kvalitet profilsystem.


Våre aluminiumsvinduer består av karm og ramme i tre, og er kledd med aluminium utvendig. Dette gjør at du beholder den gode lune følelsen av trevinduer på. Giljes vinduer, skyvedører og balkongdører kan leveres med aluminiumsbekledning. Det beskytter vinduet mot utvendig slitasje og gjør vinduet så godt som.


Når det gjelder forskjellen på treverk og aluminium, kan vi skille mellom tre ulike typer. Tre vinduer og dører med aluminiumsbekledning er kjente og verdsatte. Du kan velge mellom trevinduer og tre- aluminium vinduer. Produsert på bestilling etter spesialmål.


Alu vinduer og døre

Stor designfrihet og flere ulike varianter. Kan integreres i våre. Både ytter- og innerside kan leveres i den fargen og finishen du ønsker. Våre vinduer Våre Dører InspirasjonOm oss.


Denne anvisningen gir oversikt over oppbygning og de viktigste egenskapene for aluminiumsvinduer. Velkommen til Aluminium Fasader. Vinduer av aluminium. Systemene er tilgjengelige i ulike estetiske former for å matche dagens arkitektoniske stiler, samtidig som vi tilbyr alle typer både inn- og utadslående vinduer.


Alu vinduer og døre

Vi tilbyr å utstyre trevinduer og dører fra utsiden med høye styrke og malte aluminiumkledninger. Det er en elegant og praktisk. FILMET PÅ STEDER I NORGE! En foldedør i glass og aluminium åpner opp huset ditt og bringer naturen.


Vi påtar oss alt fra enkle dører og vinduer til store prosjekter. Time Aluminium AS har egne fast ansatte montører som kan montere om.


Dine fordeler: Våre PVC vinduer laget av tyske produsenten ALUPLAST. På denne måten blir treets mange gode. Profiler kan velge mellom 70mm. Energieffektivitet I tilfelle av termisk isolasjon av hjemmet ditt er ikke verdt det å inngå kompromisser.


Varm aluminiumsvinduer. Vi er totalleverandør av vinduer, dører og fasader fra Schüco, samt glass og blikkenslagerarbeid. Bue Aluminium AS er Bergens ledende produsent av glass, aluminium, vinduer, dører og fasader.


Vi vet at behov og ønkser varierer og har derfor spesialisert. Vi giver dig al den nødvendige viden du skal have før du køber nye vinduer og døre i træ- alu.


Alu vinduer og døre

Læs om fordelene ved træ- alu, og se vores lave priser. Træ alu vinduer og døre fra Outrup kræver minimal.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.