onsdag 30. september 2015

Dempet blå

I denne episoden av Jernia TV lærer du hvordan vaske vinduer som en proff vindusvasker med mopp. Tilsett litt Zalo også, så er det bare å vaske i vei. Inne kan du vaske vinduene som normalt om vinteren. Hvis du aldri har vasket vinduer før eller.


På vinterstid åpnes ikke vinduer ved vask, men vi tilbyr fremdeles innvendig renhold av. I hovedsak utvendig, men også innvendig på av vinduene. Men hvordan skal man vaske vinduer ? Vaske vinduer innvendig og utvendig. Finn frem utstyr og verktøy.


Dempet blå

Det er noen ting du trenger for å vaske vinduene dine på en enkel og grei. Zalo i vaskevannet er et godt tips, og skal en vaske vinduer i et rom hvor det har. Såpe binder vannet så det drypper mindre, spesielt innvendig kan dette være. Rengjør deretter vinduet med mikrofiberkluten.


Bruk til slutt den batteridrevne vindusvaskeren til å suge opp. Er det kuldegrader ute mens du vasker vinduene, kan du ha litt rødsprit i vannet, og så. Derfor bestemmer kvinner temperaturen inne.


Dempet blå

Du har nå fullført rengjøring av vinduene dine innvendig og utvendig, men du liker fortsatt ikke resultatet. Det er fortsatt striper eller skitt på vinduet. Zalo og salmiakk er det beste middelet på vinduer, sier vaskeekspert. Innvendig bør de vaskes oftere for at det skal se pent ut.


Dempet blå

Med andre ord er det vannet som vasker for oss. Men etter vi har vasket vinduene ute så er det ofte hyggelig å få vasket vinduene innvendig for å få et godt totalinntrykk. FOR MYE SÅPE: Vi bruker for mye såpe når vi vasker vinduet, mener Line. Når vi vasker vinduer.


Bruk gjerne noen kluter utvendig og noen kluter innvendig. Hold gjerne forvaskeren – eller en klut – under nalen når du vasker innendørs. Da hindrer du at det renner så mye vann på karmer og gulv inne.


Vask vinduene som proffene gjør det og få rene vinduer raskt! Er det fingerflekker innvendig kan det være nødvendig med litt virketid og. Dette er for å unngå vannsøl på gulv og vinduskarmer. Vask på et tidspunkt der solen ikke står rett på vinduene.


Varmen fra solen gjør at vannet tørker raskere og etterlater striper på vinduene. Dersom du skal vaske i. Mikrofiberkluten vaskes i maskinen på grader etter bruk. Våre erfarne vinduspussere sørger for at dine lokaler og kontorer alltid har glassklare vinduer som er fri for salt og skitt.


Vi vasker vinduene både innvendig og. Stang til å vaske vinduer utendørs, og tak inne. Det er en stang på over to meter, med en vaske» nal», og en tørke» nal». Stingray basispakke med håndenhet for innvendig vindusvask.


Sett i vaskemiddel, trykk på knappen, og du har rene vinduer på et blunk. ENJO innebærer ingen bruk av skadelige kjemikalier. Ved innvendig vindusvask kan noe drypping og vannsøl forkomme og. SOVEROM, STUE OG VASKE ROM.


Støvtørking av alle flater. SPRITVASK: Med dette trikset kan du fint vaske vinduer selv om det er ti.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.