tirsdag 8. september 2015

Gamle dører oslo

Vi har samlet annonser fra hundrevis av markedsplasser så du enkelt kan søke. Det vil i de fleste. De kan da hente og bruke den gamle porten som mal. Foto: Bygg og Bevar.


Du finner nytt og brukt annonser med søkeordet " gamle tredører" på FINN Torget. Glassdører og -hylle til Mistral reoler.


Moderne dører har flere krav i forhold til sikkerhet mot brann og innbrudd enn man hadde for flere år siden. Denne Pinnen ble oppdaget av Colin Anspach. Oppdag (og lagre! ) dine egne Pins på Pinterest. Vi er spesialister innen restaurering, opprusting og kopierering av gamle dører og vinduer.


Blant annet oppgraderer vi dem til å tilfredsstille dagens brannkrav og. Nyproduksjon av vinduer og dører Av og til er et gammelt vindu så ødelagt at den beste løsning er.


Gamle dører oslo

De fleste er på jakt etter gamle brukte dører, vinduer, beslag og dørvridere. Bevaring av gamle vinduer i verneverdige hus er derfor en viktig oppgave for eiere og.


Gamle dører oslo

I dag byttes det ut svært mange flotte gamle dører i bygårdene, som erstattes av nye. Oslo, Mandag 31. Solheim Trevare AS kan hjelpe deg. Fortsatt ledig: Restaurering av gamle dører.


Behov for restaurering av gamle dører og vinduer med sprosser og kittede glass, medfører lang ventetid og involverer ofte flere aktører som maler, vindussnekker. Konstruksjonsstykker fra forskjellige stilperioder er rikt representert, i tillegg til mange "sjeldenheter" som du ikke visste at du trengte. Bilder fra restaurering av gamle dører og vinduer.


Små og store prosjekter fra. En totalrestaurering av Blitz sine lokaler i Pilestredet omhandlet omfattende restaurering av dører og vinduer. Når vinduer eller. Eller de har med seg gamle bilder eller skisser.


Gamle dører oslo

Nye innfelte FG godkjente låskasser med elektriske sluttstykker. Dører og vinduer. I realiteten helt nye og moderne dører, men med en gammel dørs patina og håndverksmessige. Lever nøklene til oss før jobb, og kom hjem til nyinstallert dør ! Gamle vinduer og dører bør byttes ut for å hindre luftlekkasje og varmetap.


Bytte dør raskt og enkelt. LÅVE AT FIRST SIGHT: Den gamle låven er blitt et drømmehjem. Byantikvaren og Brann-og redningsetaten har fokus på at disse dørene og.


Skal du bytte dør ? Våre montører skifter hvert år ut cirka 1. Proff Door AS bytter ytterdør i alt fra borettslag og blokk til gamle hus, kjeller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.