onsdag 16. september 2015

Garasje vinduer

Skal du bore i betong. Vær obs på at det kan være armeringsjern i betongen. Vi tilbyr kjerneboring av ypperste kvalitet. Søknadsfrist: Snarest.


Vi har også maskiner for riving av betong, fjell og asfalt.

Med våre elektriske høgfrekvenssager så kan vi sage det meste av veggar og dekk i betong. Om betongsaging. Pga den lave vekten er den også meget populær blant profesjonelle hulltakere som en”liten” ekstramaskin.


Kjerneboring i betong, største diameter er 300mm. Bilde til venstre viser hulltaging i gammel betongmur. Utstyret krever spesial kompetanse - vi utfører. Produkter, Dagpris eks.


Bensin – Kuttedybde 12cm, 63 827.

CommentsShare2. El, Rør- og Ventilasjons. Vi leverer til til entrepenører, betongvare- og spennbetongbransjen over hele landet.


Vi er også forhandler til de fleste produsenter og leverer service på disse. Vi kan utføre alt fra små hull i vegger eller dekker, til nedsaging av store grove betongkonstruksjoner. Betongsaging og kjerneboring. Både wiresager og.


For tøff sliping, oppruing av betong og fjerning av malinger og belegg. Motek har kjernebor for boring i betong fra Hilti. Gå til forum Grunnarbei mur og betong.


Hvor lett er det å få kjerneboret til å entre den løse kjernen som kan ligge på skrå etter at den er. Var i kontakt med et betong firma ang. Jeg frykter at veggene er av. Dessuten ett hull i kjellergulv 1mm i diameter.


Vi bruker kjerneboring når vi skal bore hull i betong, og kan bore i opp til 2mm tykkelse. Selve boret er en hul sylinder, eller en sirkel-formet sag, som sager ut. KJERNEBORING OPP TIL Ø 1MM.

Meget effektiv. Kompakt, handy el-verktøy til kjerneboring, fx i beton, armert beton, murverk av. Kraftig armert betong. Her kan du se hele stillingen, sende søknad eller finne.


Lett å betjene og rask i bruk. Vi bruker både betongsaging og kjerneboring på nybygg for å lage sjakter og tekniske anlegg. Vi utfører alt innen saging av betong. Vi leverer tjenester innen betongsaging, kjerneboring, rivningsarbeider og betongrehabilitering til entreprenører og byggherrer.


Vårt markedsområde er i. Enten det er et. Holder på med betongarbeid og betongsaging og kjerneboring. Se mer under Mur. Ved bruk roterer kjerneboret med meget høy hastighet. Bruk derfor egnet.


Generell kjerneboring i armert betong, med unntak av boring oppover. Me har utstyr for det aller meste av saging og boring i betong ! Kontakt oss for en profesjonelt utført borejobb.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.