fredag 4. september 2015

Gardiner til takvindu

Les mer og bli inspirert her! Få effektiv solskjerming til takvinduene. Finn den perfekte gardinen og styr selv lysinnfallet til f. Persienner til takvindu på bad. VELUX- eller Fakro- takvindu.


Gardiner til takvindu

Plisségardiner og rullegardiner demper det direkte sollyset, men slipper inn mykt dagslys. Derfor kan det å velge rett gardin til takvinduet spille en stor rolle for komforten i rommet. Men mye sollys kan også gi gjenskinn – og gjøre rommet altfor varmt om.


Gardinen leveres med en veggbryter. En oppladet gardin. Smart for takvinduer. Vi gir års garanti på FAKRO blendingsgardiner, rullegardiner, persienner, plissegardiner, innsektnett og markiser.


Leveringstiden er ca. Innvendig solskjerming til takvinduer bør ha sideskinner, slik at de henger like pent på plass etter noen års bruk. Man vil gjerne se ut, men ikke at alle skal se inn. Noen ganger trenger man solskjerming eller bare en gardin fordi det ser pent ut og rammer inn vinduet.


Velg mellom persienner, plissegardiner, blendingsgardiner, rullegardiner, energigardiner, liftgardiner. Lystette rullegardiner utenp? Hvite aluminiumførere dekker kantene på materialet og lar deg sette gardinen i hvilken som helst. Systemet leveres i de fleste modeller med betjening av gardinen.


Weba Lux Takvinduer kan benyttes både til vinduer i skråtak, som f. Homborsund Kart. Passer til vindu GGL606. Ingen problem🤗 Rullegardin med side skinner gjør at duken henger uten å svaie.


Gardiner til takvindu

Du kan velge både lys dempende og mørkleggende. I tillegg trenger du en “størrelseskode”. Du finner begge deler.


Trinnløs plassering, standard hvit lysjusterende gardin, og flere fargevalg til den mørkleggende delen. Elise sa for 1år siden: Har et rom med takvindu, som vi ikke har noe gardin foran.


Det var en form for rullegardin der da vi kjøpte huset, men den har gått i stykker. Og ikke nok med det. Du kan dessuten med eksakt presisjon bestemme hvor gardinen skal skjerme. Min samboer og meg har nå flyttet inn i en leilighet med Velux takvinduer.


Vi har da vinduer vi trenger gardiner til. Kjøp plissegardiner, gardiner til takvindu på nett. Til modeller fra Velux vindu. Med rullegardiner fra Royal får du alltid en skreddersydd løsning - også når det gjelder takvinduer.


Gardiner til takvindu

Med vår unike takvindu - løsning kan vi garantere %. Hvilke gardiner kan jeg velge på dormer-vinduene? Hva er nyanser av valg?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.