fredag 18. september 2015

Lakke parkettgulv

Lakke gulv, hvordan gjøres det og hvilken lakk skal jeg velge på parketten eller heltregulvet. All lakk vil gulne over tid. Med ny lakk kan et gammelt gulv se friskt og nytt ut. Matt eller blankt.


Lakke parkettgulv

Gulv i ubehandlet tre: Lakk gulvet to ganger. Har du et pent og. Følg tørketidene som er angitt på boksen, og mellomslip gjerne med fint slipepapir før siste strøk. Når du først har et lakkert tregulv, sørg for å lakkere det om igjen før slitasjen blir for synlig.


Når det kommer til overflater på gulv eller trapp, og hva de skal tåler av bruk, snakker vi ofte om slitestyrke. TreStjerner Gulvlakk er den mest. På tide å lakkere tregulvet? Da er det bare å slipe, tørke, olje og olje på nytt.


Lakke parkettgulv

Men begynn med å se filmen vår. Lakk kommer i ulike glansgrader, og velger man en helt matt lakk, ser man nesten ikke forskjell på den og en olje. Man kan til og med lakke et.


Start med å slipe gulvet fri for gammel lakk eller olje. Ved misfarging, slitasje fra møbler og lignende bør overflaten slipes lett.


De opererer også med ultramatt lakk, som gjerne er lakker under glansgrad 10. Et oljet tregulv – enten det er lutet fra før eller ikke – gir «nærhet» til materialene og et mer rustikt preg enn lakk gjør. Naturell olje gir gulvet et honninggult utseende.


Lakke parkettgulv

Vannfortynnbar lakk har like høy slitestyrke som en løsemiddelbasert hvis den påføres riktig. Bruk ikke vannbasert lakk på heltregulv av furu og. Du kan få et kalket uttrykk ved å bruke tynnet interiørbeis, pigmentert lakk eller olje.


Når nytt gulv skal velges eller eksisterende gulv slipes,må du ta et valg om olje eller lakk. Olje eller lakk ? Det er også mulig å. Vi gir deg våre tips. Gult eikegulv forvandlet til ett grå hvitt eikegulv.


Eike gulv blir gjerne "gult" med ordinære lakker og oljer. Helt utrolig at noen bruker behandlingsmetoder fra før. Se våre gulv med silkematt lakk. Vår matte lakk gir nesten inntrykk av at gulvet er laget av ubehandlet, bart tre eller behandlet med olje.


Parkettgulv er vakkert og behagelig å gå på. De fleste typer parkett, tregulv og trapper kan slipes og bli helt som nye, forklarer. Husk at børstene på munnstykket skal være nede.


Disse kan være eller komponent. Slik ble parkettgulvet etter slipping og lakk. En liten oppdatering på hvordan eikeparketten i stua ble etter sliping og lakking er på sin plass.


En lakket parkett med børstet overflate gir et forsterket treuttrykk og en robust overflate. En børstet overflate gjør riper mindre synlig.


Vi bruker anerkjente lakk olje produsenter som Saicos og Chimivier. Sliping av parkett med hvitpigmentert lakk. Kr pr Kvm pluss MVA. Ved å lakkere med lakk som har hvitpigment kan vi lett gi kunden ønsket hvit nyanse ved å.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.