mandag 14. september 2015

Standard størrelse dør

I Norge har vi forskjellig standardmål når det gjelder dører og de blir ofte kalt " modulmål". Når det kommer til innerdører er de mest vanlige bredder modulog. Er det en innerdør bør du f. Hvis du skal ha deg nye dører, er det fort gjort å bli forvirret av.


I disse tabellene finner du våre standard mål på både dørblad og dør med karm. Dørblad med 6cm.

Skal du skifte innerdører? Hvor standard er hengsler og karmer? Valg av størrelse på dører. Det selges mange dører. Har selv et gammelt hus med dører til et soverom og til badet.


En etasje har 80- dører "for det er standard ". Hvordan måler man en innerdør og hva er en standard dør ? Mål døren og samsvarer dette med listen, er døren i standard mål.

Bredde dørblad : 6– 7– 82. Eksempel dør med utvendig karmmål: bredde 99cm x høyde 209cm = modulmål 10x21. Standard produksjonsyttermål går f. For andre størrelser. DØR OG VINDU 15.


Inngangsdør og dør i kommunikasjonsvei skal ha fri bredde minimum m. Høyde kan leveres inntil 2cm. Alle ytterdørene leveres. Vår standard karm er laget av furu, har målene x 92mm og.


Harmonie standard er høy standard – vi gjør valget enkelt! Montere ytterdør Følg vår guide for å få til monteringen! En pen ytterdør gir et godt førsteinntrykk av huset ditt – vi viser hvordan du monterer den!


Du er nå klar til å bestille dine nye vinduer og dører. Du finner våre produkter i spesialmål her. Leter du etter produkter fra lager i standardmål, kan du finne dine.


Faste vinduer gir mye lys, og anbefales i rom med gode luftemuligheter eller i kombinasjon. Derfor er det viktig at du vet hvordan du vedlikeholder dørene dine, og hvordan du skifter ut en dør.


Hva slags dør du enn måtte ha behov for, så kan Solheim Trevare AS hjelpe deg!

Ofte trenger man en dør som ikke omfatter standardmål. Her er det viktig at det det tenkes på dørkvalitet og størrelser. Vi har innerdører fra mange gode leverandører, som Diplomat og Swedor, i forskjellige design, størrelser og farger. Glassdør Unique GW01L Hvit - Swedoor.


En dør kan for eksempel ha størrelse 9x2 hvilket betyr at døren sammen med. Når mål og spesifikasjoner er angitt, får du opplyst prisen på ytterdøren.


Merk: Som standard er kvistfritt tre valgt som materiale. Skulle du ønske din ytterdør i et. Vi har et stort utvalg av vinduer og dører på lager.


Sorter utvalget ved å gå inn på underkategoriene. Dette er den mest brukte standarden på dører solgt i. Sortiment, for dørbladstørrelse. Velg riktig størrelse på døren.


I nybygg er utsparing for døråpning tilpasset og veggen er frigjort, slikat det lett kan monteres rett på plass. Ta bort lister og. Enkelte dører lagerføres ikke i alle størrelser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.