fredag 9. oktober 2015

Antikke orientalske tepper

Et antikt teppe har en lang historie. For å holde lenge må teppet være av god kvalitet. Livet setter spor, også tepper er inget unntak. Du har ingen favoritter enda.


Antikke orientalske tepper

Klikk på på produktet for å legge til. Produktoversikt. Eldre og antikke tepper. Bakside av Silke Tabriz, til venstre. Detalj av Silke Tabriz, til venstre. Orientalske tepper, antikke tepper, Aubusson gobeliner, antikke moderne persiske tepper, Savonnerie tepper - KILIMS tepper art-deco og moderne nye tepper. Antik, Silke Tabriz(?) 1x 112. På auksjon denne uken: Gabbeh Iran 2x 2cm. Etter å ha samlet i mange år ønsker jeg nå å selge en kolleksjon med persiske tepper.


Her finnes gamle og nye, knyttet og vevd tepper fra hele. I eldre tepper kan det forekomme mindre slitasje. De tradisjonelle teppemønstrene kopieres i land som India og Pakistan, og også i Kina fremstilles tepper etter gamle persiske design. Alle disse teppene er også.


Antikke orientalske tepper

Få råd om hvordan du går frem for å kjøpe et orientalsk teppe eller kelim, avhengig av innredningsbehov, smak og innkjøpsbudsjett. De håndvevde teppene i ull kommer fra Moldova og nord i Tyrkia. Rosekelim er eldre tepper og kan være opptil år gamle.


De er av høy kvalitet, relativt sjeldne. Et maskinlaget teppe i samme størrelse er langt rimeligere. Stort utvalgt av ekte persiske tepper ! Ta gjerne en titt på vår nettside, eller kom innom vår butikk på Strømmen Storsenter. Trojo Orientalske Tepper.


Både i forretningen og i nettbutikken har vi stort utvalg i håndknyttede. Geografisk er orientalske tepper laget i et område referert til som "Rug Belt", som strekker.


Antikke orientalske tepper

Dette er et antikk teppe av typen Ghasgai. Persiske tepper kommer fra Iran – tidligere Persia, mens orientalske tepper. Over 1år gammelt. Hvert teppe er et unikt resultat av dyktig håndverk som følger antikke tradisjoner.


Det er ikke vanskelig å. Lars N Nygård Orientalske Tepper. Gamle Drammensvei 40. Teppeabo - Vintage Royal Fine er antikke håndknyttede tepper av persisk opprinnelse.


Disse teppene har blitt steinvasket og gjenfarget i lyse eller mørke farger. De har et stort utvalg av eldre og antikke tepper, men også nye, mer moderne og. Får man ikke fjernet mest mulig partikler i tørr tilstand vil teppet fortsatt. Spesialist på håndknyttede og -vevede tepper, gamle og nye.


Men da vi ble kjent med den tibetanske teppetradisjonen, ble vi begeistret. Vi kjøpte mange antikke tepper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.