tirsdag 20. oktober 2015

Askim selskapsmat

Askim selskapsmat

Bryllup, inkl formøte, befaring og prøvesmaking av meny. Jubilè, konfirmasjon, dåp. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og. ASKIM SELSKAPSMAT AS. NACE-bransje: 56. Selskapsform: Aksjeselskap. Cateringvirksomhet. Registrert i MVA: Ja. Stiftelsesdato. Primært leverer vi catering til små og store eventer i Indre Østfol men også til Follo og. Få kontaktinfo. Vis Øystein Breiviks profil på LinkedIn, verdens største faglige nettverk.


Se hele profilen på LinkedIn og finn Øysteins. Beskriv hva du trenger, vent på tilbudene, og velg det som passer deg best! Her har det ikke vært smilefjestilsyn ennå. Serveringsstedet venter på første inspeksjon fra Mattilsynet.


Fagelig dyktighet og gode råvarer er fundamentet for suksess. Anleggsrørlegger. Engasjert kokk 100%. Relevant fagbrev.


Ikke nødvendig dersom søker har bred kompetanse og erfaring som tilsvarer fagbrev (vurderes av daglig leder). Kjøkkenet lever mat etter de fleste ønsker, men har sin spesialitet i tradisjonell selskapsmat og norsk husmannskost.


Vårt fokus er smak, opplevelse, kvalitet. Minimum års relevant praksis fra tilsvarende eller mer ansvarsfulle stillinger. Vi inviterer vi deg til å arrangere. Kjøp og salg av alt fra små til de største konkursboene innenfor alle bransjer.


Vi leverer i hele Østfol Viken og omegn. Vi gjør det enkelt for deg å finne. God hjemmelaget mat, alt fra tapas og koldtbord til 3-retters menyer, flotte kaker og desserter. Kirkekroa åpen igjen!


Askim selskapsmat

Vi vil holde åpent tirsdager og torsdager, og tirsdag 20. Her finner du ulike typer julebufetter som er populære hos oss. Julen er en tid for tradisjoner og samvær, med samling rundt god mat og drikke.


Askim selskapsmat

Frukt -og Bærpresseri. Askim bær og fruktpresseri logo. Bioco er et prosessanlegg for Nortura og Felleskjøpet, og et banebrytende konsept for utvinning av proteiner fra restprodukter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.