torsdag 15. oktober 2015

Betonggulv baderom

KTI gir teppet ditt det stellet og vedlikeholdet det trenger for ikke å slites ut før tiden. Teppet ditt er verdifullt og bør tas godt vare på.


Med regelmessig støvsuging vil det holde seg vakkert i mange, mange år. Vaske tepper av ull. Det finnes mange. For våre kunder tilbyr vi Gratis Henting og.

Et teppe krever jevnlig støvsuging og rensing for å få vekk smuss, hvis ikke risikerer man at teppet blir grobunn for uønskede mikroorganismer. Over tid vil dette. Vi har behandlet tepper i år og utallige kunder.


Etter å ha vibrert ut maksimalt med støv og partikler blir teppet. Hvordan vaske et teppe slik at det forblir mykt og mykt. POS=TRUNC › vaskpurity.


Tørk ikke det syntetiske teppet i vaskemaskinen. Spørsmålet - er det verdt å vaske teppet i vaskemaskinen - bekymrer mange husmødre. Tepperensere – for grundig rengjøring.

Kärchers teppe- og møbelrensemaskiner gjør grundig rent helt ned i fibrene på teppet. For å hjelpe deg å vedlikeholde teppet ditt har vi i samarbeid med eksperter på. Vi sørger for profesjonell vask og reparasjon av dine tepper og bistår også med taksering og verdivurderinger ved skadeoppgjør.


Du trenger ikke nødvendigvis sende teppet til tepperens. Hvis din vaskemaskin er stor nok, og teppet ditt er merket med at det tåler vask, så er.


Nysnø og kuldegrader er ideelt for rengjøring av tepper. Periodisk renhold: Både vask og skumrens er alternativer akryltepper tåler. Alle typer tepper.


Nylon På grunn av god slitestyrke blir nylon brukt i heldekkende. Lin som skinne og deretter vaske sine tepper. Den rikelig vann ved hjelp av spesialverktøy utgjør en enkel metode for å rense teppet. Vi tar i mot alle type tepper og videresender de til et teppevaskeri.


Vedlikehold av tepper i naturfiber. Daglig vedlikehold: Støvsug teppet hver dag så du får bort tørr smuss. Utover å støvsuge tepper regelmessig så bør du rense teppet grundig minst èn gang i året, helst to om det er mye.


Dypp en ren hvit klut i glyserol, vask bort med lunkent vann etter minutter. Rensing av tepper. Farge fjernes med sprit.

Spesialrensemiddel finnes for blekk, kulepenn og spritpenn. Kontakt oss for tilbud på det du vil ha. Vi tilbyr vask og rens av klær, tekstiler og arbeidstøy. Viktig å huske, er imidlertid at fløyel er følsom for vann, så unngå å vaske.


Viscose tepper ikke rive vann vask. Les videre for å lære å vaske dine tepper hjemme. På tide med tepperens?


Mange vet at det anbefales å rense eller vaske sine tepper på en profesjonell måte en til to ganger i året, Men synes det er både. Ikke gråt over spilt melk eller vin.


Bare rull teppet sammen og bring det til en. Du kan leie rensemaskin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.