mandag 19. oktober 2015

Byggställning haki

Här hittar du ett brett utbud av begagnade byggställningar och ställningsdelar från Haki. Du ser uppdaterat lagersaldo och kan göra din beställning direkt i vår. Köp din egen ställning när du ska måla, byta panel, byta tak.


Säker investering som ej tappar sitt värde. Fin begagnad Hakiställning! Obs ej exakt som på bilden!

Och dess höga anpassningsförmåga gör att du på ett säkert sätt kan spara arbetstid och öka produktiviteten på arbetsplatsen. Utbredd ställning används normalt vid byggnader där arbetet sker på höga. Svensktillverkad kvalitetstrall från Trallen i Värmland.


Aluminium ställning Layher. Zip up rullställningar. Mejla höjd (ståhöjd) x längd på. Tänker köpa en byggställning för gårdsbehov.


Haki är rejält och tål belastning samt bra arbetsutrymme, Burton är lätt och smidig o bygga.

Då är en ställning det perfekta hjälpmedlet när du ska högt upp i luften. För att tex: byta fönster. Skall du byta fasa mura, byta tak, rensa hängrännorna.


Haki AB i Jordbro är ett företag som med stor sannolikhet kan hjälpa dig med byggställningar i Jordbro. Om du är i behov av att köpa eller hyra byggställning i. Normal komplettering av ställning med. Kan jag kombinera en äldre modell med en nyare i galvat stål? Har en mindre galvad ställning idag men fått erbjudande att.


Auktionen avslutas. Taggar: Saknar taggar. Moms tillkommer på detta rop. Inropsavgift tillkommer på detta rop. Ca st Konkursförvaltare. Unihak, byggställning, en kopia på Haki ? Verkar ju ligga bra till i pris.


Vårt ställningsmaterial i stål är av fabrikat Haki och kan byggas såväl som smal- ställning som bredare ställning etc. Ställningar i stål, Haki Universal.

Man står tryckt och säkert på en ställning när man ska utföra sina sysslor. Med en ställning kan man enkelt och smidigt flytta sig från plats till plats utan. Certifiera hållbar ställningstrall i standardmått för Haki, Unihak mfl. Vi tillhandahåller NY certifierad och typkontrollerad ALHAK byggställning.


Passar till Haki och Unihak. Finns i galvat eller målat utförande. Det är inte all ställning som syns på bilderna här, men det mesta. Med färre komponenter än många.


Behöver du hyra byggställning till ditt projekt? På Lambertsson hyr vi ut ställningssystemet Haki Universal som är av klassen modulställning. HAKI -ställningen 17. Sale by auction.


OBS: Racks ingår inte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.