torsdag 15. oktober 2015

Bytte duk på markise selv

Den kan byttes, eller også kan vi snu den slik at den ytterste kanten kommer helt inn på rullen. Som regel kan man også bytte duk på eldre typer.


I noen tilfeller behøver man ikke bytte duk, vi kan snu den slik. SKIFTE DUK PÅ MARKISE. Har du gammel, slitt eller ødelagt markiseduk?


Vi skifter duk på stort sett alle markiser så lenge rammeverket fremdeles er intakt.

Markisebredde = totalmål. Ved skifte av duk må hele dukens. Marianne Kristiansen. A) bytte stoff, eller B) bytte hele markisen. Ta nøyaktig dukmål, - bredde x høyde i cm.


Hvilken type kappe, rett med kantebånd – rett med. En kraftig og fast kvalitet som er velegnet til markiser, levegger, altaner med mer. Den høye verdien gjør at denne kvaliteten.

Ringfoss Classic terrassemarkise. Vi kan skifte til en ny duk, bytte fra manuell til motor, og ta en full servicesjekk av markisen ! Styret har innhentet priser på markiser fra forskjellige leverandører. Du kan skifte duk på markise. Løsningen kan være å bytte duk ! Dukskift markiser.


Jeg ser på proffe markisesider at mange også bare lar være å ha noen kant nede. Akkurat hvordan man skal sy duken er ikke så. Når du skal investere i en markise, er det naturlig at du lurer på hvor lenge du kan forvente at duken skal vare. Generelt regner vi at våre markiser har en levetid.


En solid terrassemarkise som har et utfall på meter og med halv kassett i kraftig epoxybelagt aluminiumsramme med grå duk. FÅ BEST PRIS på. Her er duken helt utslitt og må skiftes, dette. Er selvrensende.


Vi har egen produksjon av markiseduker fra Italienske Para (Sandatex). Mye nyttig informasjon om våre duker kan du finne her. Bytte duk på markise ? Forventet levetid på duken er ca.

Men det er avhengig av hvordan markisen behandles. Vi kan også utføre dukskift på andre typer markiser. Våre servicefolk har lang erfaring og sikrer lang levetid på produktet ditt. For spørsmål om service, kontakt.


Vi kan skifte duk på alle markiser, men i endel tilfeller er slitasjen på profiler og armer så omfattende at man bør vurdere ny markise. Sjekk følgende før dukskift.


Rehabilitering av markise - eventuelt skifte duk. Ved montering av markise eller bytte av duk har sameiet vedtatt at duken skal være ensfarget beige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.