mandag 12. oktober 2015

Gilje vinduer

Det er mye du kan gjøre med et vindu eller en dør for å få det akkurat slik du vil. Hos oss kan du stort sett kombinere alle muligheter for å få akkurat den. Trevinduer produsert i Norge.


Gilje vinduer

Tilgjengelig i butikker. Du kan i stort sett kombinere alle muligheter for å. Vi leverer over hele landet og eksporterer. Vis hele teksten. Produkter som lavenergivinduer, brannvinduer.


Thu Tre er en stor leverandør på vinduer på Jæren. Selskapet leveres også lavenergivinduer, brannvinduer, sikkerhetsglass. Noe du ikke finner? Ta kontakt med en av våre butikker!


Gilje vinduer

Takk for at du bruker. Lukkedel nederst. Fra og med denne størrelsen og oppover er vinduet godkjent som rømningsvei. Vindu uten ventil. En utfordring med lavenergivinduer er tyngden. I et fastkarmvindu betyr ikke tyngden så mye, men med en gang du skal svinge vinduet stiller det. Utadslående topphengslet vindu. Anbefales hvor det ikke er høye krav til isoleringsevne. Bedriften er spesialist på. ECO Platform: Nei.


Ved å velge denne løsningen beskytter du vinduet mot utvendig slitasje, og du får et. Fast vindu eXtra. Gilje Toppsving eXtra vindu. I begynnelsen besto produksjonen hovedsakelig av vinduer, dører, lærvesker.


Gilja i Dirdal og på Moi, i Rogaland - Årsproduksjon: 120. Individuell tilpasning og punktlig levering er vår styrke. Dører og vinduer - Produksjon. Kontaktperson innehaver.


Gilje vinduer

Aluminiumen legges utenpå vinduet eller døren. Mange muligheter og lite vedlikehold. Når du bygger nytt er det hyggelig å kunne sette ditt personlige preg på huset. Vi er forhandlere av vindu og dører fra flere leverandører.


De fokuserer på både. Fabrikken p Moi. Vask vinduene som proffene gjør det og få rene vinduer raskt! Typer av sprosserHer vil du finne en løsning som passer. Netthandel vinduer. Levering i hele Norge. Han er direktør ved. Inger Pedersen klargjør ett av 120.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.