tirsdag 6. oktober 2015

Grått hus med hvite karmer

Tør du å gå for grå ? Vurderer du grått som din nye husfarge ? Varme grå og gråbeige toner til. La oss si du har bestemt deg for å male huset ditt grått. I vårt nye fargekart kan du studere en rekke grå.


Stadig flere nordmenn maler huset sitt grått.

Hvorfor er det slik? De siste årene har vi sett. Skal du male huset og synes det er vanskelig å finne riktig utendørsfarge? Tradisjonell hvit med lys grå staffasje: Husfasade.


Og helt uten at det var tilsiktet kan du også risikere at huset blir rosa og lilla. Dersom fargen er for lys, kan den komme til å se hvit ut. Det virker som om. Jotun og grå vinduskarmer.


Husmaling – årets fargekart.

Er du gul, rø hvit eller en annen farge? Les dette hvis du vurderer hvitt eller grått hus. SKAL DU ENDRE FARGE PÅ HUSET TENK PÅ FØLGENDE: Først og fremst, så tenk på at fargen oppleves både. Aller helst ville jeg hatt brunsort hus med hvite karmer og blå dør.


Jeg er ikke glad i. Grått hus med hvite karmer. Nå er de fleste hus hvite eller grå. Geir Janvin har malt huset rødt fire ganger, men nå blir det hvitt med hvite karmer. Foto: Pål Christensen.


Dempede blåfarger er nydelige som utendørsfarger. Lek deg med farger i detaljene – hvite hus tåler det. Når fargepaletten er. Ulike grånyanser på huset tar seg spesielt godt ut på tomter.


Egghvit Dør- farge 672. Særlig ser vi at blått har blitt veldig populært, og her er mange nydelige. Har du et gult hus er det flott med en ytterdør i dyp brun eller en trygg hvit. Et mørkt hus i blått, grått eller svart kler en fargesterk ytterdør i klar blå, oransje, rød.


Har lyst på en grå farge rundt vinduene, men må jeg også ha grå farge på.

Har nesten hvitt hus (tror fargen heter skumring), karmer o. En gulaktig grå tone. Du har kanskje hørt det før, hvit er ikke hvit, men hvordan skal du gå frem. Selv bor Thurmann -Hoelseth i et mørkebrunt hus med blå karmer og korallfarget. Farger som Varm Grå, Lys Antikkgrå og Antikkgrå er blant de mest populære.


Helt hvite grunnmurer kan ofte gjøre at huset «svever litt», mens mørkere. Altså svart med hvite karmer. Men nå skal en ny.


I Bergen er åtte av ti hus nå malt grå eller hvite, og kritikerne mener det ser ut som byen er rammet av en sykdom. Eller føler oss hjemme i det grå eller hvite ? Hvitt eller grått ? De aller fleste går for en variant av grått, om de skal bytte fra hvitt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.