tirsdag 10. november 2015

Automatisk vanning hage

Hvem elsker ikke en vakker plen, rikelig med innhsøting eller velduftende blomster? Hvis du vanner hagen riktig er det den. Automatisk vanning. Et moderne vanningssystem fra GARDENA vil passe på plantene dine, spare vann og gi deg mer tid til å slappe av og nyte hagen.


Bytt mellom manuell og automatisk vanning. Iblant kan det være deilig å ta vannkanna selv og vanne hagen eller blomsterbedet. Følelsen av å selv ta vare på. Vanning til hagen ! Jeg synes jo egentlig at hagearbeid generelt, og vanning spesielt, er dørgende.


Automatisk vanning hage

Selveste kongen av hagevanning – Gardena – fører et. Med denne hage automatiske vanningsbryteren kan du vanne hagen din på en organisert, regelmessig måte. Den er ideell å bruke i sommer når plantene og. Selv når du er på ferie trenger du ikke tenke på hagen din.


Alt du trenger for en velstelt hage ! Komplett automatisk vanningsanlegg for trykkvann med justerbare. Med denne overgangen kan du koble 4mm slangen direkte på hageslangen. Smart automatisk hagepumpe. Dette er et litt mer kostbart og omfattende, men kan brukes i årevis.


Det finnes gode og rimelige vanningscomputere på markedet. Velg mellom undervanning, halvautomatisk eller helautomatisk vanning. Jeg begynte prosjektet med automatisk vanning i fjor, men ble ikke ferdig med automasjon, men alt fysisk arbeid er jeg ferdig med :). Det forholder blomstene dine i full blomst og også.


Comfort AquaContour automatic. Mer informasjon. Hvis en vanningsventil eller en vannkontakt kobles til, står slangekoblingen under konstant trykk.


Men: Det kan virke som du bruker all tiden din på å vanne hagen. Vi viser deg hvor og hvordan automatisk vanning fungerer og hvor enkelt det. Egil Evensen i Melsomvik har helautomatisk vanning i hele hagen. Blomstene stortrives.


Vertikaldyrking. La hagen vannes automatisk mens du er på ferie styrt av ur, aller du kan skru på vanningen selv ved. Når været endrer seg raskt og det regner ofte, er det verdt å utstyre blomsterbedene.


Automatisk vanning hage

Vinterhage og hagestue. Det avhenger selvfølgelig av hvor og hvordan du bor, men har du en egen hage og tilgang til vann så kan du ganske enkelt ordne vanning som er automatisk.


Et automatisk vanningssystem fungerer fint selv om ferien er lang, og er ikke så. Du har ingen produkter i handlekurven. Få frodig hage med oss.


Vi har alt av vanningsutstyr fra Gardena og du finner hageslange, dryppvanning, spredere, selvvanning, koplinger og mye mer i våre. Sprinklere passer godt til hekkbeplantning, pallekrager og hageflekker. GARDENA smart Water Control styrer automatisk vannforsyningen i din hage, og sikrer således en fleksible vanning av dine planter i overensstemmelse med. Solcelledrevet hagevanning.


Automatisk vanning hage

Denne hage automatisk vann timeren tillater deg å vanne hagen din på en organisert. Med et automatisk vanning system, er denne hage automatiske. For vanning på større områder i hagen er vannspreder eller svetteslange.


Hage vanning system drypp vanning automatisk spray sprinkleranlegg pottesett NOK 2200.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.