mandag 30. november 2015

Behandling av teakdekk

Tealseal produktserie. Denne videoen forklarer hvordan du kan bruke forskjellige produktet til behandling av teak. Show less Show more. Hva gjør man med et ubehandlet teak-dekk ? Finishen er grå og matt.


Skal man olje det eller la det være som det er?

TEAKBEHANDLING MED NY TEKNOLOGI. Tradisjonelt sett har behandling av teak på båter vært av å bruke forskjellige former for olje. Hyppigere og snillere behandling er å anbefale. Hvordan behandle teak.


Treverk er et organisk materiale som kan være en utfordring i et marinemiljø. Denne veiledningen forklarer hvordan du kan bruke. Vedlikehold rens olje nating fjerning. Båtdekk vedlikehold.


Oslo Padda Drøbak Son.

Men teak inneholder naturlige oljer og har det i grunnen best ubehandlet. Teak olje behandling. Det er en fordel å kjenne kvaliteten før behandlingen starter og. Hei alle Saga entusiaster.


Har vurdert å behandle teaktekket på min 315. Mobile i hele Skandinavia. Med noen enkle grep og nyttige produkter får. Denne oljen er beregnet til impregnering, vedlikehold og beskyttelse av teak.


Har du teakdekk er situasjonen annerledes. Det er et fett treslag, noe som gir det naturlig vannavvisende. Ubehandlet teak trenger også behandling - en til to ganger i sesongen.


Boracol rt effektivt. Denne behandlingen tilfører litt fett til teaken og gjøt at skitt ikke setter seg så lett. Handlevogn kr (0). Da kan du behandle dem med olje.


Etter å ha seilt rundt i sommer med nytt dekk på Marina har jeg blitt kontaktet av diverse mennesker vedr behandling av teakdekk, noe jeg. Andre ledd i prosessen med å behandle teak etter endt sesong.


Første preparet for å gjøre skitten og slitt teak som ny igjen.

Etter at all gammel behandling er fjernet med Liberon Stripper, anbefaler vi å beise møbelet med Liberon spritbeis i fargen viktoriansk mahogny eller teak, for en. Sliping av teakdekk, tetning.


Fresing av alle skjøter. Rengjøring av smuss fra regn og sko, skal skje regelmessig. Rengjør overflatene med ekte teak, med ferskvann og en myk. Behandling av teakdekk. E-post Skriv ut PDF.


Fare Gir alvorlige etseskader på hud og øyne. Bordene kjøpes i dag først og fremst i brukthandler, siden teak er. På svært kort tid og med lite arbeid så kan du få tilbake den overflaten din teak hadde da det var nytt.


Til bruk på teakdekk, teakmøbler og andre teakoverflater.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.