tirsdag 22. desember 2015

Lås og beslag porsgrunn

Lås og beslag porsgrunn

Brann- og Sikringservice er en lokal aktør innen sikkerhetsmarkedet i Grenland. Vi er låsesmed med mer enn år på markedet og har også brannvernavdeling. Nøkler og låser til både privatkunder og næringsliv. Oversikt Regnskap.


Internettopplysningen. AS Brann og Sikringservice AS. Hele byggebransjen samlet på ett sted! Vi leverer alt innen lås og beslag til private og næring i Oslo og omegn. Vi foretar montering og salg. La ikke en dårlig sikret bolig, være din bolig! Tyvene har det travelt. Meget raskt sjekker de om boligen har svake punkter og de vet hvor de skal lete. Vi kan tilby mekaniske låser i kombinasjon med elektromekanikk og.


CERTEGO AS inngår rammeavtale på lås og beslag med Sykehuset Østfold HF. Innbruddssikring. I butikken vår i Skippergata finner du et bredt sortiment av produkter innen lås og beslag. Vi har et av sørlandets største utvalg av nøkkelemner!


Fra ansatte og mil i omsetning, har bedriften i dag vokst til ansatte med. Alt innen lås og beslag, alarmsystemer, kameraovervåking, adgangskontroll, dørautomatikk og dørtelefoner. Trenger du råd til sikring av din bolig eller bedrift? Eksperter på lås og gitter.


Ledende leverandør av alarmer, låser, nøkkelservice, låsesystemer, brannutstyr, overvåkingskamera, skiltgravering, dør og portautomatikk til boliger, borettslag. Tilbake Trelast og listverk. Access Låsspesialisten AS er mesterbedrift og tilbyr omfattende lås - og nøkkelservice.


Telemark fylke, Norge68. Har du døren, har vi resten. Offisielle data. Butikkhandel med bredt utvalg av jernvarer. Porsgrunn kommuneHøgskolen i Sør-Øst Norge. Gå til hjemmeside. Ytterdør leveres iht. AS J Petersens Beslagfabrik. Formål: Salg av låser, beslag, safer, gitter brannvernmateriell, skiltgravering. AS med aksjekapital NOK. Meland Elektro AS. Parkett og laminat. Lås Og Beslag AS, Skien. Paneler og listverk. Belegningsstein og heller. Festemidler og beslag. Vinduer og dører.


Brevik Oppvekstsenter, Brevik.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.