mandag 21. desember 2015

Lemminkainen norge

Norgeshus har inngått avtaler og knyttet til seg anerkjente leverandører på det norske markedet. Her er noen av våre leverandører. Leverandør av trapp. Noah trapp og sklie.


Lemminkainen norge

Beregnet for bruk innendørs og i trapp med sving eller repos. Ytterligere informasjon fra leverandøren. Heisen kan monteres uavhengig av side i trappa. Vi har stort utvalg trapper.


Se vår hjemmeside! Vi er opptatt av å utvikle et nært samarbeid med deg, for å kunne skape akkurat den trappa. Stadig økende bruk av ny teknologi har ført til nye og forbedrede konstruksjons- og produksjonsmetoder for både trapp og rekkverk.


Lemminkainen norge

Som leverandør av trapper til. Vi tilbyr skreddersydde trapper i alle segmenter – fra enkle tretrapper til. Vi strekker oss langt for å gi kunden en skreddersydd trapp. ByggUp leverer og monterer alle typer trapper til hus og hjem.


Vi tilbyr moderne trapper, loftstrapper, trappetrinn, trapperekkverk og trappevanger. Kårstad Trevarefabrikk leverer innvendige trapper i furu, eik, ask, bøk og bjørk i ulike utforminger og holder til i Fenstad ved Eidsvoll i Viken. Midthaug har sitt hovedkontor og produksjonslokaler på Kleive i Molde Kommune. Bedriften er Norges største produsent av trapper, rekkverk og balkonger.


Velg en leverandør du kan stole på. Vi er totalleverandør og leverer alt fra i idé til ferdig monterte produkter. Les mer om fra idé til ferdig trapp. EIT STEG VIDARE.


Suldalstrappa skal gjere deg som kunde stolt, og oss som trappeleverandør staut. Klassiske trapper Moderne trapper. Vi leverer alle type trapper innvendig og utvendig, og kan skreddersy til våre.


Hustrapp er en registrert leverandør i StartBank. Mulighet for andre fliser som tilvalg, leverandør FagFlis Kløfta. Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180. Vi er stolt leverandør av trapper, amfier, dekorvegger, rekkverk, listverk og foringer på den nye Brekstad barneskole.


Vi er leverandør av trapper, rekkverk og konstruktivt stål til entreprenører og byggherrer på Østlandet. Vi er CE-sertifisert av Nordcert med utførelsesklasse EXC. Trappetrinn i furu, beiset i. HORNNES – EN KOMPLETT LEVERANDØR.


Lemminkainen norge

Vi tillbyr alt innen: Solskjerming, Markiser, Persinner, trapp og rekkverksmontasje. Da har du kommet til riktig leverandør. I dag har du uendelige muligheter innen trappedesign, og det er.


Rullestolheis for trapp. Nordens største utvalg av trapper og leverer over hele landet. Våre trapper har kvalitet, design og prisgunstige løsninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.