torsdag 31. desember 2015

Moderne ytterdører

Mange ytterdører kan også leveres med brann- og lydklasser. Swedoor ytterdører i moderne eller funkisinspirert design med og uten glass. Moderne ytterdører. Med lyset som inspirasjon.


Stilen defineres ofte som ren, ryddig og minimalistisk, med tyngde på enkelhet, naturlige materialer og lys. Alt innen dører, fra moderne til klassisk.

Classic Albinoni ytterdør fra Swedoor passer like godt hjemme som på hytta. Grå ytterdør i mange varianter av grå. Klassiske og moderne grå dører.


Bovalls Dörrbyggeri bygger eksklusive ytterdører og tredører i sertifisert tre siden. Galleri er vår moderne og tidløse dør-serie. Her bryter glasspartier i geometriske former og skaper spenning i det ytre.


Sjarmerende, feminin og søt. Denne lekre ytterdøren fra.

Vi har 1dører i ulike modeller på lager i Bergen. Dørene er produsert i stål, og er lett å. Dermed skaper vi en unik dør med det klassiske, trygge design, men med samme gode isolasjonsevne man får på moderne ytterdører. Dørbladene har et ramtre.


Og moderne dørløsninger tilbyr ytterdører som har en rekke energismarte løsninger. Det betyr at du kan velge ytterdør helt ut fra ditt byggs behov og funksjoner. Rene, enkle og stramme linjer kjennetegner mange av de mer trendy dørene du finner i vårt sortiment. Passer for deg som liker stilrent design, og.


For deg med moderne hus som vil rendyrke stilen. Vertikal9Ny_black. Se flere referansebilder av moderne og tradisjonelle dører. NT_medlemsmerke.


Ytterdører i aluminium med moderne design og maksimal varmeisolering. Det skal være klasse over den nye ytterdøren din. Den skal passe til stilen i ditt hjem. Ytterdøren er husets ansikt uta og riktig valg av ytterdør som samspiller med huset vil gi et helhetlig utrykk.


Gå inn og finn din nye ytterdør. Håndlagde kvalitetsdører i heltre.

Gjør et første inntrykk allerede i inngangspartiet. Tilgjengelig som venstre- eller høyrehengt. ADVANCE-LINE moderne ytterdør med flott design som får. Bestillingsvare.


Disse moderne ytterdørene har rene, enkle linjer med et uttrykk som gir assosiasjoner til funksjonalistisk arkitektur. Det er hva du skal legge vekt på når du velger ytterdør til huset ditt.


Utforsk denne tavlen til Elisabeth Aa på Pinterest: « Ytterdør ». Det historiske uttrykket er kombinert med en moderne konstruksjon som.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.