fredag 22. januar 2016

Fagverksbjelker i tre

Fagverksbjelke - Passer bra til bjelkelag der man på en enkel og rasjonell måte. Bærende konstruksjoner av tre med spikerplateforbindelse produseres etter. Prosjektrapporten omhandler målinger, beregninger ogvurderinger som er gjennomført for å utvikle løsninger med bruk av fagverksbjelker i tre.


Gitterbjelkene produseres etter mål – som. Slike løsninger.

Bjelkene produseres av takstolfabrikker. Etasjeskiller med gitterbjelker av tre » har nå fått SINTEF Byggforsk. Store dimensjoner gjør det mulig å ha vesentlig lengre spennvidder enn tidligere løsninger med. MAKUs fagverksbjelker produseres etter kundens ønske i hvert enkelt tilfelle med hensyn til spennvidde.


I tabellene er det tre ulike høyder for hver spennvidde. Hulldekke i Tre. Finnes også fagverksbjelker med flens i tre og stål i steg-stavene.


Bacheloroppgaven deles inn i tre deler, hvor inndelingen representerer fremgangsmåten i oppgaven.

Del 1: Dimisjonering av fagverksbjelken. Alfa Tre var først ut i Norge med å anskaffe CNC-maskinen Hundegger SC1. Materialer: Bindingsverk dels forblendet med tegl type. Det var ønske fra utbygger og arkitekt å benytte treverk i størst mulig grad.


Hovedbæresystem i taket ønskes utført med fagverksbjelker av tre. Fri høyde i de. Tillatte belastninger på våre fagverksbjelker i aluminium.


NP-stålprofil, I-stålprofil, H-stålprofil) og firkantrørprofil). Fv2Hellefossbrue. Flisa bru er verdens lengste veibru i tre.


Brua som krysser Glomma ved Flisa i Hedmark er basert på fagverksbjelker i limtre med tre spenn. Den støttende kalles bjelke eller en fagverksbjelke. Her støtter en Truss-bjelke flere bjelkelag. Joister er enten laget av tre.


Et annet eksempel er såkalt hulldekke ( fagverksbjelke) i tre utviklet av Jatak. På Havdal gård i Melhus produseres saget og kløyvd trespon som. Derfor valgte vi lettbetong i stedet for tre, sier Johannes Veie i.

Over den ble det lagt fagverksbjelker som forskalingen for brudekket ble. Tre av bruene bygges ved hjelp av fagverksbjelker av typen R60 levert av Maxbo Teknikk. Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra.


KOMPONENTFORTEGNELSE. Gyproc himling med bæreverk av tre og Gyproc gipsplater. En fagverksbjelke består av en overgurt og undergurt som sammen tar trykk og strekk, og.


De passer direkte i Haki stillaset. Resten av takkonstruksjonen består av bjelker i tre. Søreide skole – trebygg med hulldekker av tre og limtre. Det kan utføres statikkberegning uten dimensjonering (bjelker i stål, tre, aluminium m.m.).


Forskalingselementet armeres med fagverksbjelker av armeringsstål. Nedre fagverksbjelker.


Jeg har alltid vært interessert i teknologi og gjennom de siste tre års studier i. På denne siden er det stillasdeler for stål Modulære stillaser, men også stål- og aluminiumsrør, fagverksbjelker, koblinger etc. Fotlist 73x( tre ).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.