tirsdag 19. januar 2016

Forslag til biltur i norge

Norge er med sin varierte og spektakulære natur et fantastisk land å utforske med bil. Men hvor skal du legge bilturen hvis du vil se Norge på sitt aller vakreste?


En av dem er Norges beste bilturer. Veinettet i Norge er godt utbyg så du kan komme deg nesten overalt. Det er jo nettopp det som er.


Vi har tatt utgangspunkt i en biltur som dekker Norge sør for Trondheim.

Vi kommer tilbake med delsom dekker Norge nord for Trondheim i en egen sak. Finn den perfekte rundturen! Planlegg din bilferie og få med deg de viktigste severdighetene som Trollstigen, Preikestolen, Atlanterhavsveien eller. Hos oss kan du også finne forslag til turer, aktiviteter og overnatting etter helt egne preferanser.


Enten du er på jakt etter rundturer, by-weekend eller en. Fra Kristiansand til Hammerfest vil det for eksempel ta omkring timer med bil. Ut på biltur, aldri sur.


Britiske The Telegraph har kåret Norges ni vakreste bilruter - fra postkortlandskap i Hardanger til eventyrlige Trollstigen og Jærens langstrakte.

Det kan vi være glade for – Norge har utrolige muligheter for varierte. Trondheimsfjorden er også et godt forslag til en variert biltur. Aursjøveien, Atlanterhavsveien, Trollstigen, Geiranger og Ørneveien med Ørnesvingene.


Her finner du omtaler og forslag til bilturer rundt om i det vakre landet vårt, Norge. De er alle turer i flott natur og med rike kulturminner. Og hvilke turer.


Her bør du absolutt ikke ha det travelt. Aktivitetene vi deltok på var enten gratis eller moderat priset. Reiserute bilferie Norge Portør kyst. Kjør fra Oslo til Kristiansand – Spis lunsj på.


Nasjonal turistveg Ryfylke går fra Oanes ved Lysefjorden til Hårå i Røldal. Her er noen tips til ruter når du er på bilferie i Norge, og gode hotelltilbud langs. Her kommer vårt forslag til steder og severdigheter du bør få med deg på årets.


Vi sov også hos venner noen steder underveis. Under ser du reiseruta vår på bilturen i Sør- Norge og bilder av stedene vi var innom. Hvis du reiser mellom våre to største byer, Oslo og Bergen, passerer du et flott fjord- og fjell-landskap.


Se våre forslag til ruter og utsiktspunkter mellom Oslo og. Skal du på norgesferie med bil?

Da bør du ta bilferien til Bergen! Om du kommer fra Oslo, Trondheim eller Stavanger, finnes det et hav av opplevelser på veien! Bilferie langs den norske vestkysten med en Caddy, to mennesker, fire hunder og over 2mil, uforglemmelige opplevelser og vakker natur. Bilferie i Norge : Her får du fire forslag til fantastisk flotte kjøreruter i Norge.


Norge er et fantastisk flott land å reise med bil i. Dette er noen av de vakreste veistrekningene i verden. Det finnes ruter som Statens vegvesen. Biltur i norsk natur. Vel fremme i Sandane sjekket vi inn på Gloppen Hotell, et av de historiske trehotellene vi har her i Norge, og det var ikke et.


Les mer om turen og se hvilke fire steder som er. Planlegger en ukers bilferie med kjaeresten min i Norge i sommer. Grovt sett ser planen slik ut Oslo - Fjellet (med et par innlagte fjellturer, Besseggen feks). I NORGE : Lofoten er en opplevelse å reise i med bil.


Norges Automobil-Forbund sine hjemmesider har mange nyttige tips om bilturer i Norge. Blant annet kan du finne fine turbøker og oversikt over.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.