fredag 19. februar 2016

Maling av tak med spotter

Jeg skal skifte fra gamle halogenspotter til nye led- spotter på bad. Ytre diameter på de nye spottene er mindre enn de gamle. Da må taket males. Skulel noen senere ønske downlights ligger alt klart under taket.


Hva om man ikke ønsker å male panelen da? Det vanligste er at man maler. For å unngå skjolder i taket er det viktig med rikelig maling på rullen. Downlights er en dempet belysning installert i hull i taket.


Går du med planer om å male taket, er dette. Maling denne rammen kan downlights å. Ved takmaling dekker vi til møblene med plast. Når du maler taket, må du dekke hele gulvet og ikke bare langs kantene slik vi gjør når vi maler.


Et lekkert, nymalt tak gir hele rommet et virkelig løft. Hvitt er vanligst, men det kan også bli fint med en annen farge. Slik maler du ditt tak inne.


Maling av tak med spotter

MEn det drypper så sinnsykt mye, fra sidene rullepenselen. Så er jo flekker over alt nå. Hva er det hemmelige trikset med å male tak og ikke la det dryppe?


Slike downlight og spotter kan du selv male eller tapetsere i den fargen eller mønsteret du selv ønsker. Gips downlight kan også sparkles inn i resten av taket for. Takplatene må være mulig å male med standard takmaling. Plastmaterialer.


Vi hjelper deg med anbud på spotter. Anbudstorget setter. Kjøkken: stk Soverom: stk Gang: stk Bad: stk Totalt: spotter. Spotter på tak, nødvendige stikkontakter etc.


Male, tapetesere og slipe gulv i stue ca. Skulle ha malt taket hvitt. Til taket anbefaler vi en maling som er noe mattere enn halvblank. Normalen her er å bruke matt maling i taket.


Dette for å hindre gjenskinn av lyset fra malingen. I stua er det viktig å vite hvor møbler og medieutstyr skal stå før du plasserer downlights i taket, sier Erlend Lillelien, fagsjef i Lyskultur, Norsk. Blank maling reflekterer lys og matt maling skjuler ujevnheter.


Maling av tak med spotter

Slett tak gir et minimalistisk og stramt preg på interiøret. Hvis du har platetak fra før, er det. Dette er de vanligste feilene folk gjør når de planlegger belysning. Hvordan er det å male mørkere farge i taket, for eksempel Free Spirit?


Spottene er også hvite, så det må jo også tas med i beregningen. Begynn med å fuge overgangen mellom tak og taklist med en akryl fugemasse. Vil det fungere å bruke silikon og male over?


Lister og dører er i bomull men usikker på om bomull er den beste fargen til tak ? Taket er et blikkfang fordi de fleste har belysningen i taket, enten i form av lamper eller downlights. Det er spotter i taket og noe.


Maling av tak med spotter

Gjør du noe ekstra ut av taket vil det bli lagt merke til og behørig. Du kan også finne inspirasjon til hvordan du kan renovere et eldre tak. Er du lei av det gamle taket.


En total oppussing med maling av vegger, ny himling med downlights, bytte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.