mandag 28. mars 2016

Anleggsgartner bærum

Snøbrøyting, strøing og feiing. Vi utfører alle typer grunn - og utomhusarbeider! Bedriften ble etablert i. Akershus Miljøentreprenør har i over år brukt graving, drenering, og blant annet naturstein, jord og planter til å skape landskap og utemiljø i hager og parker.


Vi har mer enn års erfaring med utforming av grøntanlegg og vedlikehold av utearealer.

Bestilling av ved. AB Park Og Veivedlikehold DA. Bringebærhagen. Natur og idrett er kommunens "grønne" fagavdeling og har i alt cirka 1ansatte med oppgaver.


Vi ønsker deg som kan være med i «graverteamet» vårt, og da er det. Da var jeg ansatt i min fars firma. Skal tilpasses oppsetting av postkassestativ. Eller kanskje en eiendomsmegler?

Da er det nesten umulig å gi deg en pris før de. Publisert onsdag 14. Bærum hageservice fra, Viken. Vil du være med på laget vårt? Våre leverandører. Se våre leverandører ›. Postadresse: Eineveien 8. Følg bedriften: facebook. Yelp is a fun and easy way to fin recommend and talk. Godkjente arbeidstakere. Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 17.


Created with Highcharts 4. Du er en dyktig anleggsgartner - helst med fagbrev og noen års god erfaring. Du kommer på jobb for å bygge og levere fra deg godt håndverk til kundene. Cylex har det, sammen med telefon, kontaktinfo, åpningstider, omtaler og spesialtilbud.


View ASKER OG BÆRUM GRØNTMILJØ ANLEGGSGARTNER TOMAS EKELI HANSEN location in Akershus, Norway, revenue, competitors and contact.

Nyheter Om oss Galleri Kontakt. Med denne erfaringen tilbyr vi våre kunder kvalitetsarbeid til. ABT ANLEGGSGARTNER. Hvittingfoss som ligger i Kongsberg kommune.


Vi påtar oss både små og store oppdrag innen grunn, betong- utomhus-. Kloppasvingen 1. Dyrhusbakken 21. Vi ønsker å satse på anleggsgartner tjenester både privat og offentlig. Jeg er utdannet anleggsgartner fra Jensvoll Gartnerskole i Lier, og har drevet både.


Anleggsgartner Bjørnar Evje. DEN KOMPLETTE LEVERANSE… Hagespesialisten ønsker å være den totale leverandøren av alt som tilhører hage og uterom. Vi kan designe og bygge hager.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.