torsdag 31. mars 2016

Avskjerming tromsø

Passer solskjermingen i skrå vinduer? Lamellgardiner til skrå vinduer. KoolShade er et vevd metallnett bestående av skråstilte mini-lameller som et persienne -system.


Nettet blir spent opp i en aluminiumsramme, og montert på. Faber Lux persienner har et stort utvalg i farger med matchende snor, stigebånd og lister.

Vores udvendige skrå persienne er den ideelle solafskærmning til panoramavinduer, der går til kip. Vi har terrassemarkise, screenmarkiser, utvendige persienner, kurvmarkiser.


Persiennen kan udføres med en hældning på mellem 5°. FORLENGER TIL SKRÅ LAMELL STK. Mindre enn på lager. Forhandler login. Legg til dine favoritter.

BESLAG KOMPLETT TIL LAMELL STK. Spesiallevering av screens til skrå takvinduer. Den fuktighetsbestandige VELUX persiennen krever. Nå er det plissé som gjelder.


I tettbebygde strøk eller der vindu er vendt. Utvendige persienner med solcellepanel. Vi leverer også persienner til skråvinduer. Vi introduserer verdens første energiproduserende solskjerming!


PASSER SOLSKJERMINGEN I SKRÅ VINDUER? Ja, våre produkter passer på skråvindu. Det finnes begrensninger relatert til størrelser. Den ideelle løsning også for skrå vinduer.


Gardinen som løser de fleste problemer på skråvindu, tak- vindu og i have. Lystette rullegardiner, plisségardiner, innvendige og utvendige persienner er aktuelle løsninger for soveromsvinduet.


Spørsmål som hjelper. Som standard leveres lamellgardiner med bunnlodd og.

Plissè kan tilpasses alle typer vinduer og passer blant annet godt i skråvindu. Videre leveres modeller som kan trekkes nedenfra og opp, til takvindu eller med flere. Kan monteres i nesten alle slags vinduer: vanlige, skrå, innebygget mellom. Ovenlyspersienner til dine ovenlysvinduer, En nem og langtidsholdbar løsning.


Brug konfiguratoren inde på siden med persiennetypen. Enten det er skrå, tak eller buede vindusløsninger, så kan Plissegardiner benyttes. Kort sagt: Med persienner møtes et klassisk og stilrent utseende med et vel av.


Kan jeg bestille plisségardiner med skrå mål? Disse finnes dog ikke på hjemmesiden ennå, men du kan få et tilbud på dette via vår tilbudsfunksjon.


Montering av persienner - Monter de vertikale persiennene i et skrå vindu. Har noen av dere lameller i stedet for persienner ? Kan vi fikse dem i en vinkel mot.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.