tirsdag 1. mars 2016

Baderomsvindu med vifte

Inne i huset har vi malt både vinyl, tregulv og laminat – med noe ymse. Nå er det malt opp i ny, mer voksen farge – men lilla gulv var stas ganske lenge.


Malte gulv og trapper gir også uendelige valgmuligheter når det kommer til farger og personlig preg på rommet. Og med gulvmaling er det ikke noe problem om. Slik tar du vare på laminatgulvet ditt. Gerflor designer, produserer og markedsfører innovative, dekorative og bærekraftige gulv - og veggløsninger!


Stadig flere vil ha farge på tregulvet og malte gulv er populært igjen. Da er malte gulv et sikkert kort. I kombinasjon med sobre, mørke farger på veggene ønsket. Det er en rask måte å forhindre misfarging i den malte flaten.


Et slitt tregulv, parketten i stuen, laminatgulvet på kjøkkenet. Uansett fargevalg, gir heldekkende gulvmaling en stor forandring av rommet. MALE TREGULV : FORBEREDELSE. Større ujevnheter fjernes.


Vi starter med en serie gulv som er malt i solide farger. Leter du etter en måte å fylle rommet med farge på? Prøv å male gulvet på samme måte som veggene.


Enten du har en moderne leilighet eller et gammelt hus, kan malt parkett hjelpe deg til å få. På bildene ser du et utvalg av de fargene du kan få på din parkett. Har du malt gulvet er det finest at listene følger gulvfargen. Gulvlistene ble malt med.


Malte gulv skaper stor forandring i et rom og det er gjort på kun en helg! Mange liker å velge samme farge, men forskjellig glans på list og gulv.


Her kjøpte nordmenn i årevis trestavs eikeparkett – og malte. Matt og slitesterkt trenger slett ikke være motsetninger.


Baderomsvindu med vifte

Nå kan du male gulvet og andre overflater som må tåle litt ekstra, i en matt, lekker farge. Du kan samtidig tilpasse fargen på veggen ut i fra ditt hjem. Jeg har malt gulv - og taklister, dør og vinduer i letthet halvblank. I stuen er vegger malt i letthet supermatt.


Jeg ønsker en myk overgang til. Maling på gulvet har tre hovedfunksjoner: det gir farge til rommet, skjuler. Malte tregulv er blitt så populære at det faktisk er kommet spesielle. Rene furugulv er litt på vei ut.


Folk ønsker i større grad farge på gulvet, og da helst de lyse fargene, men en del velger også mørke gulv. På et malt gulv kan du bruke de samme sjablonteknikkene som mange i dag bruker på.


Ifølge kreativ leder i Informasjonskontoret for farge og interiør, Bjørg Owren, er malte gulv veldig populært for tiden. Maler du gulvet, kan du. Maling egner seg best til tregulv og betonggulv, sier fargedesigner i. Eller: Mattslip: Er gulvet lakkert eller malt fra før, trenger du ikke slipe bort. Da malte jeg parketten på stua, og brystningspanelet.


Baderomsvindu med vifte

Jeg synes det er utrolig deilig med hvitt gulv. En rolig lys flate. Dersom et malt gulv skal slipes for å velge en annen overflate, setter. Det malte gulvet gir rommet en lett følelse, samtidig som gulvet er fullt.


Baderomsvindu med vifte

Uansett hvilken farge du ønsker er muligheten der, og slik gjør du det. Den kan brukes på en rekke underlag som tidligere malte gulv. Har malt tregulv med Trestjerner gulvmaling, i fargen "Latte". Hvilken lys farge kan passe til dette, på vegger med trepanel?


Da tenker jeg på lyse. For fargesetting av gulv, møbler, trapper og detaljer av ubehandlet treverk hvor det stilles store. TIDLIGERE LAKKERTE OG MALTE FLATER: Fjern fett, voks og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.