fredag 18. mars 2016

Gammelt vindu interiør

Nr gjør meg SULTEN! Gjenbruk av gammelt vindu. Gamle vinduer er ikke særlig praktisk å ha på huset. This stunning apartment has a modern interior design dominated in white surfaces.


Du finner 9nytt og brukt annonser med søkeordet "gamle vinduer " på FINN.

Møbler og interiør (117). Stort lager og faste lave priser på dører og vinduer ! Et gammelt vindu brukt horisontalt, med en glassplate oppå og et bordføtter under, kan bli et spennende bor.


Interiørbloggen Glassveranda. Da vi pusset opp kjøkkenet, satt vi inn et gammelt vindu. Ikke kast dine gamle vinduer - du kan gjenbruke dem til en rekke nyttige ting i hjemmet.


Windows, Puertas, Window. Find this Pin and more on.

Mer informasjon. Tiden med plastvinduer har praktisk talt erstattet trerammer fra hverdagen. Men etter å ha tjent en god service, kan gamle vinduer reinkarneres til andre interiør - og. Om ønskelig kan.


Design og interiørideer. Lite skap laget av treplanker og et gammelt vindu. Pins på Hjemmelaget av Eldbjørg av Eldbjørg Samland. Lesernes smarteste interiørtips.


Skap av gamle vinduer, hylle av syltepresse og sofabord av verandatrapp? Denne Pinnen ble oppdaget av Marte Grønnevik. Her ser vi gammelt, originalt snekkerarbeid som likevel ikke er helt stilriktig. Du kan også lage ditt helt egne speil med et gammelt vindu.


Noen vinduer er ikke ment å åpnes, og er festet med spiker til karmen. Disse spikrene kan du kappe med baufil. I gamle hus er. Speil i gammelt vindu ! Håper dere har en strålende dag så langt?

Her i hus er det litt forkjølelse, så blir ikke så mye blogging. DIY – vegghengt vitrineskap med gammelt vindu. DIY – væghængt vitrineskab med gammelt vindue er fremdeles den mest populære. Hvorfor ikke lage et skap av et gammelt vindu ? Det har mannen til Kerstin gjort.


Røskeland fra Bergen. Produktet er svært godt egnet for vinduer, dører, garasjer og gjerder. Svært godt egnet for nytt treverk, men utmerket på gammelt treverk også.


Jeg har fått tak i et gammelt vindu fra en bygård i Oslo. Så lenge danner det " bakgrunn" for litt div. Alt det trenger er et gammelt vindu, kreativ inspirasjon og et arbeidslyst. Uansett om slike møbler er beregnet på hage eller interiør, er de.


Kategori: interiør. Det er min mors gamle kjøkkenvindu, og da hun skiftet de ut tok vi de med oss, og nå henger altså det. Her kommer før og etter bilder: slik så altså veggen ut før vinduet ! STUA ER DEN PERFEKTE MIKS AV GAMMELT OG NYTT! Store vinduer ut mot hagen gir masse lys!


Av samme grunn er gammelt glass litt ujevnt. Det gir vinduet et særpreg. Så hvis det ikke er sprekker eller knuste hjørner i glasset, skal du ta det forsiktig ut, og.


En dør er ofte det beste holdepunktet for å datere ett interiør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.