tirsdag 29. mars 2016

Piknikteppe

Ikke på nettlager. Dette produktet er foreløpig utgått fra hovedlager. Denne fargeglade saken har. Kayobas piknikteppe er en fargeglad sak med smart sammenbrettingsfunksjon, praktisk bærehåndtak, deilig overside i fleece og.


Den praktiske bærereimen holder teppet sammen og gjør det enkelt å bære i hånden eller over skulderen.

Mål: 1x 1cm. PIKNIKPLEDD RANDIG. Et pledd eller piknikteppe er smart, så du får sitte mykt og godt. Og så kan det være smart med glass og tallerkener i solid materiale, som tåler en støyt.


Nyt utflukten - ta med et mykt og godt piknikpledd. Praktisk, litt mindre pledd - tar liten plass i kurven. Undersiden tåler både smuss og fuktighet.


Våre komfortable pledd er laget av varm fleece og har en praktisk vannavstøtende bakside for en tørr og behagelig piknik.

Tilbake til toppen. Vi tilbyr sikkerhet, høy kvalitet, gratis frakt og de laveste prisene i Norge. Pikniktepper i Selly Home-nettbutikken. Læs mere om Picnic Rug, piknikpledd.


Tryg handel med Prisgaranti og 3Dages Åbent Køb. Fint piknikteppe, rødt med hvite prikker i fleece. Praktisk underlag (se bilde 4) som gjør at gress, barnåler og vann ikke fester seg i teppet.


Trykket med et trendy flamingo. Sarong, Beach-wrap. Ingen anmeldelser. Legges sammen til en praktisk og kompakt lilten veske med håndtak. Verdens flotteste håndlagde piknikpledd av resirkulert ull. Med vanntett underside.


Bærereim i skinn medfølger ikke, kjøpes separat. Strandteppe som er brettet i et lite format, passer enkelt i ryggsekken. Perfekt for en dag på stranden, som et piknikteppe eller for utflukter.

Fungerer også bra. Fleecepledd 160GSM- EPE og PE for å gi et komfortabelt og praktisk piknikteppe. Vi har et bredt utvalg av pikniktepper. Mange av piknikteppene våre har en vannavvisende støtte.


Slitesterkt og vanntett teppe - passer like godt på stranden som i hagen din eller på utflukter. Størrelse: 50x1cm. Fleece - piknikteppe med vanntett PEVA-underside og svampfylling. Når det er brettet.


Park piknikteppe. Klassisk teppe med rutemønster. Baksiden beskytter mot vann og smuss. Håndtaket gjør det enkelt å bære teppet. Teppestørrelse 1x 130.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.