torsdag 14. april 2016

Behandling av garasjeport

Den gamle garasjeporten ble god som ny med noen runder Liberon Stripper, Spritbeis og litt olje. Utgangspunktet her var en år gammel garasjeport i heltre.


Fortsett derfor behandlingen med et oljebasert produkt. Best resultat oppnås ved å behandle porten før montering. Porten skal behandles på alle sider.

Derfor er det en fordel å foreta behandlingen før porten blir montert. Ved lav temperatur blir. Gammel løs olje eller lakk, fjerner du ved nedsliping. Grått og værslitt tre og behandlinger kan du med fordel behandle med JOTUN TERRASSERENS.


Tiden der garasjeporten var laget i tre er forbi. De flest porter i. Ofte er portene.

Garasjeporten trenger både rengjøring og smøring, men ting kan faktisk. Det er viktig å smøre garasjeporten regelmessig hvis du ønsker å holde det fungerer uten noen bekker i lang tid. Hva har de gjort for å få slik behandling ? En garasje må behandles og vedlikeholdes på lik linje med huset ditt for å. For behandling av vindu, garasjeport og dører av tre, anbefales.


Harmonie svarer på det du måtte ha rundt valg av din garasjeport. Tre krever mer behandling, har lettere for å slå seg og er mer brann- og innbrudds utsatt. Er porten utsatt for veisalt eller salt fra sjø, bør behandlingen foretas.


Den ideelle tetningsmassen for maksimal beskyttelse av redwood dekk er en semi-transparent flekk. Dekkebehandling kreves hvis du vil at din redwood skal vare. Vær oppmerksom på at en viss behandling av dine personopplysninger kanskje ikke krever ditt samtykke, men du har rett til å innvende deg mot slik behandling. I lakkert stål er den behandlet for å vare i mange år uten vedlikehold.


Robust og populær gClassic, Crawford Solide stålporter med gode. Med riktig behandling, trenger den ikke et malingsstrøk før om år.


I motsetning vil en tredør trutne og trenge mye behandling for å tåle tidens. GAPO lager garasjeporter for norske forhold.

Alle våre stålporter leveres isolerte. Treporter behandles slik at de tåler norsk vintervær, og holder seg fine lenge. Nå fikk jeg bildene :-) Nøytrale toner blir lett kjølig, garasjeporten og rødt.


Rekkverket på trappen må behandles, samt garasjeport og ytterdør. Mange muligheter. Jeg ønsker en farge. Style, Tren Linea, Flair og Classic).


Tidligere behandlet treverk: Gammel lakk og olje mattslipes og avfettes med. Den kornede treoverflatebehandling – trestruktur, sikrer at regnvann ikke etterlater spor på portens overflate. I tillegg er strukturen beskyttende mot synlige riper.


Hvis det vises sopp på døren (oftest i form av små, svarte prikker), kan du behandle døren med soppdrepende middel som algevask eller soppvask.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.