fredag 29. april 2016

Legge parkett oppå parkett

Nå tenker jeg å legge ny parkett oppå den gamle. Har parkett fra før, så jeg lurte på om det vil ha noen hensikt med å rive vekk den gamle, eller bare legge den nye oppå ? Har leietakere ned i kjeller, og huset er litt. Om du velger å legge det nye gulvet oppå en gammel parkett eller laminat, bør du legge gulvbordene på tvers av de som ligger der fra før. Imidlertid vil det som.


I prinsippet skal det gå bra å legge parkett på parkett, men vit at dørterskler og lister må tilpasses. Parketten under KAN gjenbrukes om det ikke. Går fint Ann og legge laminatgulv oppå parkett. Men du må jo uansett liste opp igjen rommet så hvorfor ikke bare ta av lister og riv opp parketten ? Som en tommelfingerregel bør.



Skal du ta vekk eller beholde det gamle gulvet når du skal legge nytt gulv? Lastet opp av MAXBO - Godt gjort! Legge gulv på varmekabler eller vannbåren varme?


Vi garanterer for at våre gulv kan legges på gulvvarme, både elektrisk og vannbåren varme, med en maks. Dette kan på sikt skape problemer.


Her forteller vi deg hvordan du på riktig måte skal legge ett parkettgulv. Det jeg ikke var klar over var at vi måtte ha besøk av både rørlegger og elektriker. Rørleggeren måtte skru av vannet på kjøkkenet når parketten skulle legges der.


Den gamle parketten lot seg ikke slipe mer, så da var løsningen å legge nytt gulv på stue og kjøkken. Vi valgte laminat, og er kjempefornøyde.


De fleste gulv har klikkpatent, og det gjør leggingen mye enklere. Viktig å huske på før du. Men må vi fjerne det gamle. Enten du skal legge parkett, laminat eller vinyl, er fremgangsmåten.


Kommer lyset inn på langsiden av gulvet, vil du se skjøtene veldig godt, forteller Nygaard. Videre forklarer Thommesen at parketten bør lagres tre.


Strøm, gir deg en innføring i hva du bør passe på ved legging av nytt parkett, laminat- eller klikkvinylgulv. Rett undergulv er avgjørende. Start med å sikre et godt. Tenk på at om et parkettgulv blir utsatt for en relativ luftfuktighet (RF) på under %, så kan sprekker i treet oppstå.


Pass på at undergulvet er tørt, rent, plant og fast. Andreas Nygaard er klar for å legge parkett.


Vi har slipt parkett i over år, og er det noe vi vet er det at de mest skakkjørte gulv kan bli vakre igjen. Sliping av den gamle parketten fremfor å. Det kan være lurt å ha et mellomlag av ullpapp eller parkettunderlag. Gulvet du skal legge parketten på må være plant, fast, tørt og rent.


Legge parkett oppå parkett

Hovedregelen ved legging av nytt parkettgulv er at det eksisterende gulvet. Den kan også legges parallelt med taket eller i husets. Når du har både jevnt og riktig underlag gjenstår det å sette i gang med selve kronen på verket, nemlig parketten.


Legge parkett oppå parkett

Det er vanlig å legge gulvet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.