mandag 11. april 2016

Marmor skjærebrett

Passer som brikker til brødskiver, glass … Pris6. Skjærebrett kommer i ulike materialer, blant annet tre, plast og marmor. Lekkert polert marmor skjærebrett fra HK Living. Hvert brett har et annet mønster og.


Et serveringsfat i marmor med silikonføtter under. Størrelse 5x25xcm. Det naturlige stenmaterialet marmor endrer farge og sørger derfor for at ditt skjærebrett er unikt. I tillegg til å benyttes som skjærebrett fungerer.


Marmor skjærebrett

Noen som har erfaring? Det må da være veldig vondt for knivene? Bokhyllen er den stige. Er du interessert i skjærebrett av marmor fra House Doctor, eller kanskje av LD- PE-plast fra Global?


Marmor skjærebrett

Du bruker brett av marmor eller corian. Hverken corian eller marmor egner seg som skjærebrett. Bruker du et slikt skjærebrett vil favorittkniven.


Bruk det om underlag til krydder, servering av ost eller som et lekkert lysfat. Kjøtt, fisk og grønnsaker skal på hvert sitt skjærebrett. Mens spekematen helst skal serveres på ei fin trefjøl.


Her finner du skjærebrett for. Normann Copenhagen Pebble skjærefjøl marmor stor. Stein, Lengde 30cm, Bredde 18. Polert skjærebrett I sort marmor. Dette er et skikkelig blikkfang på kjøkkenet! Bruk den som skjærebrett eller som et dekorativt. Vedlikehold av marmor : For å gi stenen beskyttelse anbefales marmorpolish som du finner hos. Innred kjøkkenet ditt med massive fjøler av marmor, fargeglade skjærefjøler i plast, eller hvorfor ikke en massiv fjøl i tre til å skjære opp sitt.


Marmor skjærebrett

Stort og rustikk skjærebrett eller serveringsbrett i marmor med masse struktur. Brunt grått og hvitt i naturlige og unike kombinasjoner. Norges førende designbutikk.


Vi gjør det lett og sikkert å handle på. Marmor skjærebrett. Vis mobilnummer. Du må være logget inn for å se profilen. Dishwasher safe: No. Microwave proof: No. Food approved: Yes. Sammenlign produkter. Dette keramiske skjærebrettet passer ypperlig til pizzaservering, tapas, oster eller andre fingermatretter. Produktnummer: JZ-001PB-S. Leveres innen 2-uker.


Relaterte produkter. Velg alternativ.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.