fredag 13. mai 2016

Arbeidsbenk verksted

Stasjonære og mobile arbeidsbord til verksted og industri. Med robuste og ergonomiske arbeidsbord og arbeidsbenker blir arbeidet. Stort utvalg i arbeidsbord og arbeidsbenker for lager, verksted og industri.


Velg mellom ferdig oppsatte pakker eller bygg din egen arbeidsplass. En arbeidsbenk eller arbeidsbord er selvskreven på verksteder og i industri og produksjon. Avhengig av hva som skal monteres.

En god arbeidsbenk er det viktigste møbelet i verkstedet, fordi det er der du kommer til å løse en stor del av dine gjør det selv-prosjekter. Vi hjelper deg med å. Kjøp skikkelige arbeidsbord og verkstedbenker for produksjon, kontor, lager og verksted her. Her vil du finne ulike arbeidsbenker og arbeidsbord.


Her finner du vårt meget rikholde utvalg av arbeidsbord og verkstedbenker for produksjon, lager og verksted. I alle fall kan du tenke slik om sommeren, når du kan få stor glede av verkstedet.


I vårt tilfelle var det ikke nok plass til et godt verksted i selve. Jeg viser det hvordan jeg laget mitt meget solide arbeidsbenk i garasjen.

Arbeidsbordene leveres i en lang rekke størrelser. Dette er meget enkelt og billig, og gir deg en masse arbeidsplass. Kraftig tung arbeidsbenk med metallbordplate.


Underhyller til motoriserte og manuelle arbeidsbord. Praktiske hyller som gir ekstra plass for lagring etc. Til garasje, fritidsrom, kjeller og verksted.


Skive med hull til å feste verktøykroker i. Mye av tre- bearbeidingen skjer her – med maskiner eller håndverktøy. Solid og fin arbeidsbenk fra Güde! Verksted interiør med arbeidsbenk og skap.


Titt inn i autentiske verksteder i Byen i friluftsmuseet. Andre verksteder på Maihaugen (ikke åpne nå). Original arbeidsbenk og utstyr i malerverkstedet. Står nå på 77cm høyde, men kan justeres opp.


Bordet er brukt og. Meget solid med sentrallås. Skuffene har kulelagrede skinner og kan åpnes 100% Vektbelastningen per skuff er på.

Robust og fleksibel arbeidsbenk av solid materiale med stor arbeidsflate. Kan kompletteres. Et hvilket som helst verksted begynner med benk. Først kan det bare være et brett med vekt som er.


Kombinert montørvogn og mobil arbeidsbenk Heavy. En meget stabil og mobil arbeidsbenk av stål med eikeparkettbelagt bordplate. Lage en hjemmelaget arbeidsbenk Sammenleggbart bord gjør-det-selv arbeidsbenkstegninger. Lesetid ≈ minutter.


I et hvilket som helst privat hus, verksted. Benken har en laminert benkplate og skuff. En kort dag med snekring, så har du en praktisk arbeidsbenk i boden, eller hagen. LISTA tilbyr et bredt spekter av arbeidsbenker for å individuelt kunne optimalisere din verkstedinnredning.


Du kan kombinere arbeidsbenker, skuffekabinett. Park Tool STL-1. Praktisk og solid arbeidsbord til verkstedet, vaskerom eller hobbyrom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.