torsdag 19. mai 2016

Arbeidsstige med plattform

Arbeidsstige med plattform

Stige i aluminium og plattform i kryssfinér. Høyde enkeltstige: 2cm. Plattformstørrelse: 120xcm. Lignende produkter. Stillaser og plattformer. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte. Maks belastning er 150KG. Ideel til å male og fikse tak og stukkatur. Med stigefot, vinkelstøtte, plattform og hjul. Kan brukes som enkeltstige. Jamax Huspakke stillas. Multistige med plattform 35x91xcm.


Stige teleskop 8mmultistige gardintrapp skyvestige stige byggmax maxbo stige zarges stige Folk søker også etterWibe Ladders — Stiger og stillas til den profesjonelle. Med en arbeidsplattform får du større plattform, og bedre fallsikring, enn med en vanlig trappestige. Du kan bevege deg fritt. Ved renovering av fasade eller.


Gjør det enklere å gå om bord og forlate båten. Solid konstruksjon med rustfrie rør, AISI 31 og teakplanker. Med universalfester, rustfrie skruer og beslag. Trinndybde: mm.


Työtikkaat, varustettu tasolla. Arbetsstege med plattform. Biltema Nordic Services AB. PLATTFORM CLIMBER MULTIKOMBI.


Ekstra sikker profftrapp, svertefri aluminium, lav vekt, stor og sikker plattform med. Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish.


Arbeidsstige med plattform

Solid arbeidsstige med plattform på toppen som passer til liters. Stigen har Hydraulnitade trinn, en stabil plattform og støttebøyle med et hylleplan i toppen, for verktøykassen. Treppe 60° Stufen - 6mm breit Alutreppe mit Stufenbreite 6mm.


Sortimentet vårt inkluderer et bredt utvalg av arbeidsstiger, slik at du. Ei Sogn og Fjordane ). Stege av aluminium och plattform av plywood.


Sikringsutstyr - Gavelgrind Gavelgrind brukes ved kanten av plattformen for å. TEMA har en egen aluminiumsavdeling som lager arbeidsplattformer, arbeidsstiger, provisoriske master og linjevogner. Her kan vi tilby alt av standard verktøy. Vi anbefaler alle å anskaffe en « arbeidsstige ». Husk at det i praksis er huseieren.


Arbeidsstige med plattform

Pipeplattformer. Zarges, som gir deg det beste fra profftrappene. Kroken kan også benyttes som feste for arbeidsstige på taket. Ikke benytt pipe eller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.