mandag 2. mai 2016

Avskjerming vindu

Våre innvendige produkter strekker seg fra gardiner og gardinutstyr til folier og solskjerming. Alle produkter spesial produseres for å passe perfekt i dine vindu. Nord-Norges største leverandør innen lysregulering, solskjerming, folier, gardinteknikk, vindskjerming og tilsvarende produkter – gir vi de beste råd og tips til.


Samtidig som at modulen fungerer som avskjerming, er det forskjellige. Utvendig skjerming. Når du har bestemt deg for at du vil solskjerme vinduene dine, har du mange valgmuligheter.

Vinduer med elektrisk skjerming. En moderne og svært populær. Velg mellom lysfiltrerende eller lystett plisségardin – som.


Lamellgardiner kan brukes både som dekorasjon, romdeler og solskjerming og er loddrett eleganse med god funksjon for store vinduer. Innvendig og utvendig solskjerming til skråvindu. Dagens boliger og nybygg har en hyppigere bruk av skråvindu, trekantvindu og andre spesialvinduer enn.


Man vil gjerne se ut, men ikke at alle skal se inn. Noen ganger trenger man solskjerming eller bare en gardin fordi det ser pent ut og rammer inn vinduet.

Har du store eller små vinduer ? Skal du skjerme for innsyn og sol, eller stenge lyset helt ute? Vil du skjerme litt, men beholde utsikten? Liker du et stramt uttrykk.


Moderne vinduer gir enorme valgmuligheter for både dimensjoner og egenskaper. Vi kan tilby vinduer, dører, sprosser, solskjerming og stillas. Perfekte valget.


Fungerer helt sikkert på mindre flater som dusj eller små vinduer. Lett å fjerne luftbobler, men blir riper i prosessen. Du har mange valg om du trenger ekstra skjerming mot solen.


Helt åpne er de nesten ikke synlige i vinduet og utsynet forblir uforstyrret. Kjells Markiser. Sikring kan utføres ved brystning eller avskjerming med høyde minimum m opp til glassfelt, eller bruk av personsikkerhetsrute. En aluminiumpersienne er en fleksibel, lett og kompakt avskjerming, utmerket i vindu som du daglig skjermer for og åpner opp.


Passer till vindu med størrelse. Ved plassering av vindu og glassfelt i vegg, bruk av brystning eller avskjerming kan det benyttes glass som ikke er klassifisert som personsikkerhetsrute.


Vi har lang erfaring med å levere og montere takvinduer.

Vi kan hjelpe hvis du trenger å bytte et gammelt vindu, om du ønsker å få avskjerming på et takvindu. Smakfulle Facette balanserer nemlig avskjerming og lys, når som helst på. Skjerming av hjul kan utgjøres av hjulhus, karosseri, separat skjerm, del av skjerm.


Avskjermingen kan være demonterbar, enten som enhet eller i flere deler. De nye byggeforskriftene stiller krav til at vinduer skal ha god U-verdi i nye. Rom for varig opphold skal ha vindu som gir.


Plisségardin til skråvindu. GODT ISOLERTE VINDUER EN. UTVENDIG AVSKJERMING MOT. HIMMELEN I NIENDE. Lystransmisjon glass. Vertikalt vindu. Horisontalt vindu. Superisolerende vinduer. Effekt av ulike U-verdier. Best solavskjerming oppnås med skjerming utenfor vinduene, men det er flere. Temperaturen i rommet innefor. Relativ fuktighet. Den relative fuktigheten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.