onsdag 18. mai 2016

Bytte duk på markise

Slik skifter du markiseduken selv. Holder det med en vask, eller er det på tide å bytte duk ? Vi har over 1duker i vårt hovedsortiment, og kan skifte duk på alle markiser. Gratis befaring ved dukskift på markise.


Før du skifter duk bør du imidlertid sjekke.

Det er ikke nødvendig å skifte hele markisen, bare fordi duken er blitt. Dukskift markiser. Du kan skifte duk på markise. Prøver å finne priser på ny duk, men finner ikke mye på nett.


Skifte av duk og andre ødelagte deler på din terrassemarkise. Ny» markise med dukskift ! Ved å skifte markisestoffet blir markisen som «ny».

Vi skifter duk på de fleste typer markisestativ. Erfaringsmessig har markisestativet. Dersom markiseduken er så sliten at selv ikke en kraftvask får den på beina igjen, går det an å bytte duk.


Dette er rimeligere og enklere. Styret har innhentet priser på markiser fra forskjellige leverandører. Løsningen kan være å bytte duk ! Jeg ser på proffe markisesider at mange også bare lar være å ha noen kant nede. Akkurat hvordan man skal sy duken er ikke så.


Når du skal investere i en markise, er det naturlig at du lurer på hvor lenge du kan forvente at duken skal vare. Generelt regner vi at våre markiser har en levetid. En solid terrassemarkise som har et utfall på meter og med halv kassett i kraftig epoxybelagt aluminiumsramme med grå duk.


FÅ BEST PRIS på. Den kan byttes, eller også kan vi snu den slik at den ytterste kanten kommer helt inn på rullen. Som regel kan man også bytte duk på eldre typer.


I noen tilfeller behøver man ikke bytte duk, vi kan snu den slik.

SKIFTE DUK PÅ MARKISE. Markisebredde = totalmål. Har du gammel, slitt eller ødelagt markiseduk? Marianne Kristiansen. Ved skifte av duk må hele dukens. A) bytte stoff, eller B) bytte hele markisen. Ta nøyaktig dukmål, - bredde x høyde i cm.


Hvilken type kappe, rett med kantebånd – rett med. En kraftig og fast kvalitet som er velegnet til markiser, levegger, altaner med mer. Den høye verdien gjør at denne kvaliteten.


Ringfoss Classic terrassemarkise. Vi kan skifte til en ny duk, bytte fra manuell til motor, og ta en full servicesjekk av markisen ! ABC Markiser er basert på Østlandsområdet, og yter tjenester i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.