tirsdag 3. mai 2016

Innfesting av vinduer

Denne anvisningen omhandler innsetting av vinduer i bindingsverk av tre og. Sist, men ikke minst, skal innfestingen være så sterk og sikker at vinduene eller dørene ikke faller ut ved sterk vind. Monteringen av vinduer og dører vil i praksis. På en tilhørende terrassedør er hull til karmskruer forboret i innekarmen.


Spørsmålet mitt er om jeg på vinduene skal skru det fast med skruer på.

Bruk lenkene under for instruksjon om hvordan våre produkter skal monteres i bygg. Scroll for details. Det er mange fordeler ved å skifte ut vinduene. Med vår instruksjonsfilm og.


Lurer du på hvordan du skifter ut de gamle vinduene dine med nye? Vi lærer deg hvordan. Rengjør åpningen godt for gammel isolasjon og støv. Forberedelser og.

Sjekk at ditt nye vindu er helt fritt for skader før du går i gang med monteringen. Start med å fjerne det gamle vinduet.


En inntrukket montering beskytter vinduet og kan medføre at overflaten krever. Utførelse av beslag og innfesting er andre viktige egen- skaper som påvirker. Hovedprinsippet for montering av vinduer er det samme som med dører. Kravene til tetting som beskrives i de nye byggeforskriftene, gjør at.


MONTERING av PVC- vindu. Nødvendig verktøy. Fugeskum ekspanderende fugebån dytteremse osv.


Angående vindtetting og vannblikk rundt vindu og dører henviser vi til NBI byggedetaljblad som inneholder flere alternative utførelser. Vi anbefaler bruk av våre detaljer for fuging, tetting og belistning.


Spesielt fordelaktig ved ferdigbehandlede vinduer og dører. Galvanisert stål (t:1mm). Millimeterskala. Innfesting av vindu. Etter montering. Klossing under terskel.

Leverandør til byggebransjen i over år. Dører med HC-terskel. Benytt kiler mellom stender og karm, vatre opp og fest vinduet med ønsket innfesting. Alle vinduene leveres med vinduslist som sitter løst, dette da glasset må fjernes før montering.


Når vinduet er skrudd fast til bæringen eller tilstøtende vindu, slår. Bor du nært en trafikkert vei, har små barn eller kommer. Ved kiling må det brukes kiler fra begge sider for å unngå vridning av karm.


Det beste er å bruke feste-og justeringshylser. Slik at demontering og montering av nye vinduer skulle skje kvalitativt og i samsvar.


Bruk montasjehylse eller torx bit ved montering og justeringsnøkkel når vindu. FLS-HT forenkler vatring ved montering og etterjustering av vinduer og dører.


Systemet er komplett med alle produktene du trenger til montering av karm, som.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.